Oyuncu bilgisayar ve diğer donanımlara ek %20 TRT badrol vergisi geliyor. Allah belanizi versin demek isterdim ama yurt dışına gitmeden Silivri’ye gitmek istemiyorum…

Oyuncu bilgisayar ve diğer donanımlara ek %20 TRT badrol vergisi geliyor. Allah belanizi versin demek isterdim ama yurt dışına gitmeden Silivri’ye gitmek istemiyorum…

Ekonomik pahalılık, iş stresi, dünya gündeminin etrafımızdaki ülkelerden kaynaklanması... Tüm bunların hepsi stres ve korku yaratıyor, ülkeyi yönetenler bu stres ve korkuyu azaltırsa, insanlar hak talep eder. Aleyhlerine kullanırlarsa (eğlence araçlarına, stres gideren şeyleri kısıtlamak gibi: roblox, discord, wattpad, prno siteleri,) o zaman istediklerini yaparlar
Bu tarz vergiler gerçekten oyuncuları üzüyor ya. Zaten kaliteli bir setup kurmak cep yakıyor, bir de bu ek masraflar işleri zorlaştırıyor. 🖥️🎮 Hele ki sistem toplamak isteyenler için ciddi bir yük... İnsan oyun oynayıp kafa dağıtacak ama maddi olarak yoruluyor. Umarım bu tarz uygulamalarda daha mantıklı adımlar atılır. Oyunculara destek şart! 🙏
Cevap
3Cevap
Mafya yapınca haraç (yasadışı), devlet yapınca vergi (yasal) denilerek aklanan paraya çökme mevzusu. Haraç kesmenin yasal yolunu bulmuşlar. Habire her şeye vergi getiriyorlar.
GTA6 çıkışına yakın yeni pc alıcaktım, hoş olmadı bu durum :(
Hemen al ya da Kıbrıs turi yap oradan al Gürcistan ve ya başka bir ülkeyle yakınsan oradan al
Ülkecek deney yapılıyor TRT KAPATILSIN İSTEMİYORUZ İZLEMİYORUZ ZATEN
kulak arkasida kalmadi bizim millet hala ses cikarmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?