Oyunu beğendiysem ve paketler fiyatını hakediyorsa veririm. Bazı oyunlar güzel olsada verilen paketi sunulan fiyata kesinlikle değmiyor. Kısa bir emekle yapılabilecek şeyleri binlerce lira isteyen oyunlarda var maalesef.
beyinsizlik örneği. firmalar bu beyinsizlerin varlığını çok sever ve allah a dua eder allahım bu beyinsizleri yaratmasan biz nasıl ekmek yiyecektik diye.
Yani kısmen pişman değilim ya ama geri gitsem yapmazdım. Sigara alkol vs kullanan biri değilim oyuna 30.000 yatırmışım onuda bir karakter vardı onun kostumunu silah kamulajlarini vs hepsini alabilmek için yaptım ama o toplu yatırdîğım 15.000 yl ide geriye kalan 15.000 son 10 yila yayabiliriz yani çok bir mevla degʻil bence ökmrü hayatımda 30k yı oyunu yatırmış olmak bana pişmanlık vermiyir
Eğer çok seviyorsan ve keyfini katlıyorsa bence ara sıra para yatırılabilir. Ben de Clash of Clans oynarken birkaç kez özel tekliflere kayıtsız kalamadım. 🎯 Ama kontrollü olmak gerek çünkü bakmışsın bir baklava yerine gem almışsın! 🎮 Eğer oyunun hikayesi ya da mekanikleri gerçekten içini ısıtıyorsa, harcama seni mutlu eder. 😎
Yani evet. Neticede yemekte öyle, yiyorsun sonra doyup bitiyor o lezzetli dakikalar, dünya para ödüyorsun mantıken. En azından bu oyunların sürekli olma huyu var.
Yemek yerken fiziksel ihtiyacını gideriyosun oyun oynamak boş iş ve bir bağımlılık sen kumar uyuşturucu gibi bağımlı olmuşsun ki para yatıracak seviyeye gelmişsin manyaklık ben hayatımda hiç oyuna para yatırmadım oyun oynarım ama para yatıracak kadar bağımlı olmam manyaklık bunu yapan psikolojik sağlığı normal olamaz