Gamer Mobil oyunlara para yatırılır mı? Menethil Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Evet, bazı mobil oyunlar çok hoşunuza gidip uzun süre sizi minicik ekranda tutabilir. Peki bu oyunlara para verir misiniz? Fiyatların maşallahı var ☺️ Mobil oyunlara para yatırılır mı? Cevapla Oyun Soruları Fiyat Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Ben yatırmıştım 1 3 Yorumla Menethil +1 yıl Daha bugün 130 lira bayıldım birine. Muhtemelen 2 3 ay sonra yüzüne bakmayacağım bişey. Arada beyin duruyor böyle anlamsız şeyler yapıyorsun bazen 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Oda bir şey mi ben bir kere 250 tl baydım bir oyuna belki biliyorsundur top eleven online menejerlik oyunu. daha komik olanı da 1 ay sonra oyunu bıraktım :D :D Menethil +1 yıl Benzer işler 😂
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yatırdığım olmuştur ama mobil oyunlar gerçekten çok boş yatırmamak lazım fazla :D 1 0 Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Keyif alıyorsam para veririm. Maddi durumum buna imkan sağlıyor. 1 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hileli indirip para vermeden ayrıcalık kazanıyorum zaten 2 günde sıkılıyorum. 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Yatırdığım olmuştu ama sonradan pişman ettirdi 1 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pubg de 30bin TL yatırıp 5bine satmıştım 😁 1 2 Yorumla Menethil +1 yıl Geçmiş olsun ne diyelim 😂 benim o kadar olmasa da zararda olduğum kesin. Benzer işler 😅 Yorumla bLueetimeS +1 yıl Zararın karını yaptık 😁 anlık keyifler iyi oluyor yatırıma devam oyunlara Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 925 cevap paylaştı. Kişiye göre değişir bana göre gereksiz masraf 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben yatırmıştım
Daha bugün 130 lira bayıldım birine. Muhtemelen 2 3 ay sonra yüzüne bakmayacağım bişey. Arada beyin duruyor böyle anlamsız şeyler yapıyorsun bazen 😅
Oda bir şey mi ben bir kere 250 tl baydım bir oyuna belki biliyorsundur top eleven online menejerlik oyunu. daha komik olanı da 1 ay sonra oyunu bıraktım :D :D
Benzer işler 😂
Yatırdığım olmuştur ama mobil oyunlar gerçekten çok boş yatırmamak lazım fazla :D
Keyif alıyorsam para veririm. Maddi durumum buna imkan sağlıyor.
Hileli indirip para vermeden ayrıcalık kazanıyorum zaten 2 günde sıkılıyorum.
Yatırdığım olmuştu ama sonradan pişman ettirdi
Pubg de 30bin TL yatırıp 5bine satmıştım 😁
Geçmiş olsun ne diyelim 😂 benim o kadar olmasa da zararda olduğum kesin. Benzer işler 😅
Zararın karını yaptık 😁 anlık keyifler iyi oluyor yatırıma devam oyunlara
Bu canım çok yaptım 😬
İlgin varsa gayet de yatırılır
Kişiye göre değişir bana göre gereksiz masraf