Arkadaşlar lütfen ama lütfen fikirlerinizi hislerinizi belirtiniz? Sizce bu olayda kim haklı ve neden?

Benim Anıl diye bir arkadaşım var bununla biz oyundan tanıştık hiç canlı görmedim ama az çok sohbetimiz oldu instagramdanda ekledik hani oyuna gireceğimiz zaman haberleşiyoruz. Her neyse babaaa

Ben oyuna girip bir oda kuruyorum sonra Anılı alıyorum ve 1-2 kez denk gelen yine sadece oyundan arkadaşım olan kızlar gelmişti Anıl gitmiş bu kızları hemen eklemiş inceden bi rahatsız oldum tabi. Her neyseeee en son bu gece işte yine odayı kurdum bi kız aldım yine oynadık derken tabi Anıl yine eklemiş kızı hemen. 1 saat sonra baktım bunlar lobide odada boş boş duruyor yani oyun oynamıyolar merak ettim lobiye istek attım benide aldılar odaya girdim başbaşa sesli sohbet ediyolar. Şimdi benim olayım meselem kız değil umrumda değil.

Amaa

Sizce bu yanlış bir şey değil mi? Ben rahatsız oldum bunuda dile getirdim hemen başladı yok gardaş ne yvsklığımı gördün senin yaptığın ayıp niye buna kuruldun normal iki insan gibi sohbet ettik falan dedi... Lan ben öyle şeyler demedim zaten niye bu kendini savunuyor? Cins cins laflar?

Sadece benim için hoş bir şey değil baba aynı durumda onun kız arkadaşları gelsin ben girip profiline bile bakmam. Mesele kızda değil benim için mesele saygı, alanı korumak, çizgiyi bilmek Laaannn ne biliyim öyle bi konuşuyoki sanki ben çok büyük bir yanlış yaptım.. tamam o da yapmadı ama hoş bir şey değil benim için.

Öylee dostlar size zahmet anladığınız kadar sizce kim haklı neden haklı ve kendi bakış açınızı anlatın empati kurun...

Arkadaşlar lütfen ama lütfen fikirlerinizi hislerinizi belirtiniz? Sizce bu olayda kim haklı ve neden?
Güncellemeler
7 ay
Bu olaya bakış açısı kadınlar ve erkekler olarak ayrılıyor bence. Çünkü beni dinleyen veya burada cevap yazan her erkek bana hak verdi. Hem dinleyen hem burada cevap veren kadınlar ise yok iki yetişkin insanın kararı yok sadece bir oyun yok sadece sohbet yok sen abarttın...
Erkekler daha korumacı daha farkında bence

Anıl istediği kızla istediğini yapabilir mesele o değil banane aw
Ama ne olursa olsun benim çevrem
Güncellemeler
7 ay
Sonuç olarak mevzu sadece anılın davranış biçimi ve bu beni rahatsız ediyo çünkü benim alanım saygı duymalı. Bu kadar aptl olunmaz... Mesela ben onun yerinde olsam kendi bağlantısına kendi alanına saygı duyarım oyunda da olsa gerçek dünyada da olsa herkesin alanı vardır. Ha bazılarınız GEVŞEKTİR bu tarz prensipleriniz yoktur sadakat ve nezaketten anlamaz bilmezsiniz, he o zaman o başka bi konu.
Ama benim sınırlarım alanım prensiplerim var o yüzden kimse haklı olmasada doğru Tek doğrudur