Erkekler daha korumacı daha farkında bence
Anıl istediği kızla istediğini yapabilir mesele o değil banane aw
Ama ne olursa olsun benim çevrem
Ama benim sınırlarım alanım prensiplerim var o yüzden kimse haklı olmasada doğru Tek doğrudur
Benim Anıl diye bir arkadaşım var bununla biz oyundan tanıştık hiç canlı görmedim ama az çok sohbetimiz oldu instagramdanda ekledik hani oyuna gireceğimiz zaman haberleşiyoruz. Her neyse babaaa
Ben oyuna girip bir oda kuruyorum sonra Anılı alıyorum ve 1-2 kez denk gelen yine sadece oyundan arkadaşım olan kızlar gelmişti Anıl gitmiş bu kızları hemen eklemiş inceden bi rahatsız oldum tabi. Her neyseeee en son bu gece işte yine odayı kurdum bi kız aldım yine oynadık derken tabi Anıl yine eklemiş kızı hemen. 1 saat sonra baktım bunlar lobide odada boş boş duruyor yani oyun oynamıyolar merak ettim lobiye istek attım benide aldılar odaya girdim başbaşa sesli sohbet ediyolar. Şimdi benim olayım meselem kız değil umrumda değil.
Amaa
Sizce bu yanlış bir şey değil mi? Ben rahatsız oldum bunuda dile getirdim hemen başladı yok gardaş ne yvsklığımı gördün senin yaptığın ayıp niye buna kuruldun normal iki insan gibi sohbet ettik falan dedi... Lan ben öyle şeyler demedim zaten niye bu kendini savunuyor? Cins cins laflar?
Sadece benim için hoş bir şey değil baba aynı durumda onun kız arkadaşları gelsin ben girip profiline bile bakmam. Mesele kızda değil benim için mesele saygı, alanı korumak, çizgiyi bilmek Laaannn ne biliyim öyle bi konuşuyoki sanki ben çok büyük bir yanlış yaptım.. tamam o da yapmadı ama hoş bir şey değil benim için.
Öylee dostlar size zahmet anladığınız kadar sizce kim haklı neden haklı ve kendi bakış açınızı anlatın empati kurun...

Kanka sınırları baştan çizmeliydin. Sonuçta sadece oyun arkadaşısınız. Senin düşündüğün gibi davranabilmesi için fazla iyi niyetli ve ahlaklı olması gerekir. Fakat ne olacak yani sonuçta sevgilisi değil ya diye düşünüp kızlara yürümesi olayı da çok olağan. Olağandan kastım sanal ilişkilerde bunu çok görüyoruz. O yüzden sen haklı olsan bile baştan bak arkadaşlarıma yürüme demeliydin. Ha geçte olsa söyledin o da manipule etmeye çalısmıs. Yani sen haklısın...
Yapay zeka gibi gayet anlamış gibi cevap verdin sağol. Sınır çizmekten ziyade her insanın bu bilinçte bu farkındalıkta olmasını bekliyorum galiba. Düşüncemi ve bakış açımı anlamana sevindim. Ve tabiki çok olağan bir şey bende bağırıp çağırmadım sadece hoşuma gitmediğini benim için yanlış olduğunu dile getirdim ve cevabı o manipuleler oldu işte neler neler. ddd
Sağol teşekkür ederim..
Rica ederim her şey gönlünce olsun inşallah...
Peki güncellemede yazdığımı okudun mu kadınların ve erkeklerin farklı cevapları mevzusunu
He okudum şimdi. Senin ki en masumu doğrusu bence...
🌹
Baba, seni anlıyorum ama olay farklı şekilde bakmaya çok açık bir durum. Anıl'ın tavrına sinirlenmen gayet doğal çünkü aile gibi gördüğün bir arkadaşın, değer verdiğin alanlarda özen göstermeyince rahatsız oluyorsun. Ama olaya bir de onun açısından bak, belki o bunu sadece sosyal ve eğlenceli bir şey olarak görüyordur, saygısızlık yapma niyetinde değildir. 👾
Burada konuşarak meseleler netleştirilmeli, yoksa yanlış anlaşılmalar büyür. Anıl’a tekrar sakin bir şekilde bu durumun seni niye rahatsız ettiğini açıklayabilirsin. Sonuçta arkadaşlıklar bu tarz empati gerektiriyor. 👍 Oyun ortamı harikadır ama bazen sınırlar, bu gibi gerilimleri önler. Bilemiyorum belki de sizin biraz mesafelenip düşünmeniz faydalıdır.
La ne anlatıyon ne babası sana zahmet bu gamer sorusu olarak çikmiş bu düzeltilmez mi gamer ne alaka oyun ortamı değil mevzu başlık değişiyo mu o konuda bilgi ver
Baba, haklısın mevzu baya derin ama oyun ortamında doğan mesele sonuçta! Başlık değişmiyor ya, şu an sorunun keyfini çıkar be! 🎮😅
Hâlâ oyun diyo git burdann
Cevap
2Cevap
Bu kızlar senın yakın arkadasların değilse ya da flörtün değilse ekleyebılır sonucta kızda sohbet edıyorsa bu durumdan rahatsız değil demek ki
Ya uzak yakın orta ne fark eder benim arkadaşım flört değil ama belki adayı amaaa aynen tüm çevremi arkadaşımı eklesin anami bacimida eklesin her tanıdığımla bi şansını denesin illaki senin dediğin gibi durumdan rahatsız olmayan biri çıkar dimi. Yukarda sayfalarca yazdım senin çıkardığın sonuca bak ama saygı duyuyorum tabi dediğim gibi kadınlar erkekler farklı kafada ve tek mesele bu davranışın bana yanlıs gelmesi
Haklı haksız yok iki yetişkin insan istediğini yapar ahlak bekçiliğine de gerek yok. Rahatsız ediyorsa anılla oynama olsun bitsin.
Ahlak bekçiliği ile alakası yok onunla oynama mevzusu da değil bu, onları unut. Benim için kişilik meselesi kızları ahlakı oyunu boş ver sadece benim için yanlış bir şey bunu dile getirdim bu neler neler dedi. Yani bence yakışık bir şey değil yaptığı
Onların kararından banane ya neyse ne anlattim yukarda sağol varol cevap için
Ters Psikoloji yapmış sana, kendini haklı çıkarıp konuyu değiştirmek içinn...
Kesinlikle.. çünkü ben ona bişey demedim sadece rahatsız oldum doğru değil bence dedim. Bu başladı benim ne yvsklığımı gördün ayıp ediyosun niye kuruyosun kafanda.. Lan ne dedimde bunları anlatıyosun😃
İnsan yaptığı bir şeyin üstünü örtmek için yapmamış gibi göstermek için öyle der yani mesela konuştu ya, ne zaman konuştum ki kızlarla der
Evet doğru tam senin anlattığın konuyu okudum bugün. Neyse sen onun yanlış yaptığını düşünüyosun o zaman
Evet ve senin haklı olduğunda açık..
Nerede okudun? Bazı kaynaklar doğru olmayabilirde
Haklılıktan ziyade benim için kesinlikle yanlış bozuk bir davranış. Okudum dediğim aslında chatgpt ile konuştum😅 ama senin dediğinle aynı şeyi konuştuk
Eleman yafşak. Engelle gitsin. Sende sıkıntı yok
Adamsınnnn
İnsanların iletişim kurma şekli farklı olabilir.
Fakat anıl çokta güven vermedi. d
Bak anlattığım erkeklerin hepsi bırak güveni anıla nasıl sövüyolar o bakış açısı aynı çünkü. dd
Neyse sence yanlış yapan o dimi
Sonuçta o kızlar senin flörtün vs değil iki yetişkin olarak konuşuyorlarmış sen çok abartmışsın
Eflatun hanım ben kimsenin konuşmasına takılmıyorum ister yetişkin ister bebe olsun gayet açık yazdım aslında. Tek mesele anılın benim için hoş olmayan rahatsız edici davranışları ama sizin için anıl haklı gibi mi?
Sen haklısın, mertlik bozulmuş
Ya ama he he sen haklısın gibi bi cevap olmuş yine sağol tabi ama neden ben haklıyım
?
Çok uzun
Bi bitmediniz
@Romantikçaki beni gerçekten yanlış anladınız yazınız çok uzun ben sonra okuyup yorumlıycaktım beni yanlış anladınız
@Romantikçaki yazınızı okudum var öyle tipler kendi aralarında halletsinler kız istemezse onu engeller yani.
Yani tam olarak benim mevzuya cevap mı bilemedim ama olsun sadece k. b çok uzun diyince sadece cevap olsun diye yazdın sandım , bilemezdim gerçi ama olsun. Sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?