Korku oyunlarının resmen uçuk versiyonu olduğunu söyleniyor. Psikolojimi bozmak, karanlıktan korkmak, gaipten sesler duymak ve yalnız kalmak gibi durumlarda gerilmek istiyorum. Sadece bir oyun olmaktan çok resmen korkuyu dibine kadar yaşatabilen hatta bitirilmesi çok zor bir oyunmuş. Yani oynayan birisi çıkar mı sitede bilemedim. Aşırı merak ediyorum, alsam mı diye elim hep gidiyor.
Kanka Visage tam bir felaket ürkütücü, bildiğin içini titretiyor. 😱 Ses tasarımı, atmosfer, hikaye... Hepsi sinir uçlarına direkt saldırıyor. Eğer “gerçek korku” arıyorsan doğru adrestesin. Oyunun bıraktığı gerilim gece karanlıkta yalnız takılmanı bile zorlaştırabilir. 😬 Ama seviyorsan ve psikolojin sağlam diyorsan indir gitsin. Alırsan bol sabır ve cesaret dilerim. 👻
Sana bişey sorabilir miyim ben küçükken bir oyun vardı onu biliyor musun acaba shrek vardı o görevleri tamamlıyordu sonra karakter görevleri tamamladıkça değişiyordu örneğin çizmeli kedi falan oluyordu bu oyunu çok severdim ben ama asla bulamadım :d
Felaket övüyorlar. Korku oyun tarihinde resmen bir ilkmiş. Reel hayatını bile etkiliyormuş. Yani Outlast, Alien Isolation, Amnesia falan çocuk kalıyor diyorlar.
O kadar büyük etki eden bir oyun olsa mutlaka adı daha fazla duyulurdu diye düşünüyorum ben ilk kez duyuyorum şu an mesela, gerçi oyun dünyasını şu sıralar pek takip etmiyorum ama...
Caylak bir morgta çalışan kadınsın. Fakat morgta bir şeytan var. Sen cesetlerle ilgili gerekli olan işlemleri yaparken bir yandan da bedene giren şeytanı bulup yakman lazım. Konu böyle paranormal olayli falan.
Bir de The Mortuary Asisstant var. Ona başladım ben, fena değil geriyor ama öyle psikolojimi etkilemedi ama bir titreme yaşadım oynarken. Visage ise gerçek hayatını da etkiliyormuş. Öyle oturayım bitireyim yapamıyormuşsun.
Visage indirimdeydi almadım mal gibi. Yorumları okuyunca elim gitmedi ama içten içe yiyor beni, dayanamayıp alacam bu gidişle. The Mortuary Assistant aynı şekilde meraktaydım, indirimde şu an kaptım.
En İyi Cevaplar