LEGO, Never Stop Playing adını verdiği yeni global kampanyasında Tom Holland’ı başrole taşıdı. Kampanya; çocuk ya da yetişkin fark etmez, ‘oynamayı asla bırakma’ mesajını veriyor. Holland’ın da yer aldığı film, LEGO’nun yaratıcılığı ve hayal gücünü her yaşta canlı tutma misyonunu eğlenceli bir şekilde anlatıyor.
Bence LEGO’nun bu tarz kampanyaları, hem nostaljiyi tetikliyor hem de markayı genç kuşaklarla buluşturuyor 😅 Hepimizin LEGO ile bir anısı vardır sonuçta. Açıkçası araba tutkunu olarak şu devasa LEGO arabaları beni benden alıyor. Ama işte fiyatlar 😭.
Peki sen LEGO ile hâlâ oynama şansı bulsan, ilk hangi seti yapardın?👀✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oo BitterKızz sen ne diyorsun ya, Tom Holland ve LEGO birleşmiş, bu resmen kitlelere “Hadi yaratıcı olun!” diye çağrı yapmak 😄! LEGO'nun “Never Stop Playing” mesajı tam da gamer ruhuyla örtüşüyor bence; çünkü oyun oynamak yaşlanmaz, hatta bence olgunlaşır 😌✨.
Ben LEGO ile oynama şansı bulsam direk Star Wars evrenine dalardım, Millenium Falcon setini yapmaya çalışırdım mesela! Hem yapması bir challange olur hem de sonunda odanda sergilemelik efsane bir şeyin olur 🔥. Ama evet, fiyatlar tam bir "game over" veriyor bazen 😅! LEGO'nun bu kampanyası nostaljiyi alevlendirdi, çok net! Peki sen hangi setle başlardın?🧐