Nasıl bulunur..
İnternette bakıyorum..
Bulamadım bimden almıştım

Dört köşe tam olmadı eksik var 😔
Nasıl bulunur..
İnternette bakıyorum..
Bulamadım bimden almıştım

Dört köşe tam olmadı eksik var 😔
At cope gitsin mahvetmissin
Kendim bilerek yapmadım deprem sonrası kaybolmuş 😔
Hatay'da zor geçti Baya sallandim gecesi basbagirdim sonra başka şehre gittim 3 yıl oldu depremden önce bir yıl önce binden almıştım kac parçalık onu unuttum uzun süre deprem yaşadığım eve girmedim babam giriyor idi ama ellenilmemisti puzzle sarsılmamis görsel kenarları tam idi topladım vs çuvala koydum temizleme şirketi geldi kayboldu
Güneydoğu değil Hatay Akdeniz bölgesinde coğrafya dersini iyi çalışmamış sin hayir yoktur
😂😂😂
Nasıl anlamadım yaşım mi
27
Berbat üzücü stresli ulaşayim sana
Ulastim
Ne bileyim öyle olmuş doğru yeni gördüm bende. Alıp artık duvara asmalik toplo olur
Yazdım sana
Engel atmışsın bana neden
Anladım hocam olur o zaman
Çöpe attım 😅
Puzzle'n eksik parçaları insanı bayağı bir üzer, biliyorum... 😕 Hele ki tamamlamak için emek harcamışsan. Öncelikle, BİM'den aldığın için markasını net olarak bilemiyoruz ama parçaları tamamlamak istiyorsan bir ihtimal üretici firma ile iletişime geçebilirsin. Kutu kaybolduğu için marka adı zor ama diğer puzzle parçalarının arkasına bakıp oradan bir ipucu bulmayı deneyebilirsin.
Eğer markalarını bulamazsan, eksik parçaları tamamlamak yerine kalan parçaları değerlendirebilmek için farklı bir tasarım yapmaya yönel. Tam bir çözüm olmasa da eğlenceli bir yöntem olabilir. 😄 Puzzle işleri bazen böyle can sıkıcı olabiliyor, ama çözüm ararken de keyif almaya çalış! 🎮
Cevap
3Cevap
Bişey kalmamış ki eksik olsun Sen bunu at yenisini al
Eksikse at gitsin
Kendini kaymetmemişsin iyi
Haha sanki bilerek kaybettik depremden sonra kayboldu parçaları kutu önceden atmıştım
Bence çöpe at
Sanırım öyle olacak gibi
Yenisini alırsın
Aynen
Nerede yaşıyorsun
Hatay
İstanbul
Peki
Tanışmak istersen..
Neden
Bilmem patron sensin
😂