MAİN HESABIM YOK DİYEN FLORT ENGELLEDİ?

ml oynuyorum bi tane çocukla takiplestik hesabı yeni bi iki kız var zaten 4 takipcili falan kuzeniymis onlarda neyse cocukla ilk basta dalgasına muhabbet edioz sonra oyuna girdik bilmem ne 2 3 gun konustuk ama o da ciddiyetsiz bende ama hic bi sey degilşz askm canım cicim dioz şkimizde istnbldayız cocuk benden 3 yas buyk 22 yasında genel olsrak sadece yukselioruz muhabbetlerimizde öyle cocugun tip cok iyi degşl ama bir düşüyorum vocua bicepslerine hele hele yaparım yani neyse sonra ufak bi mevzu döndü bu iste isteylen oyun hesabı aktif dedim bu ne ben instadn yazarkende bisoguk uaptı hani dedim istesin illa bana cevap ver demiyorum sadece yazıyorum ne olursan müsait olmadığın için bi şey demiyorum ters yapnca dedim madem istesin oyun hesabın aktif falan sonra cocuk dedi arkadaşım o aktif olan hesap yan hesap ouundaki main hesabı olsa tamam dicem yan hesapta kostum yok bi sey yok o kadar maininden girsede oynasa eyvallah dicem hayır bende anlamadım çocuk bana kişisel hesabım yok demiş ben ona bi şey dememişim buna diyorum bende mslim o ayrı. neyse ben cocuk isten cıkcak yazcaz bariscas sonrssebisces die bekliorm bu arada 2 3 gün sonrada buluscaz die anlastk bi baktm her yerden engel yemişim wp Instagram oyun falan her yerfrn ama nasıl sok olmusum andsvalın hani cocukta hic güven vermiyodu korkuyodum aslında bi tık hani bulusursam canlı konum atarm birine akşama kalmam kalabalşk yerde olrz falan o güne göre nasi biri düsünürdm die hesap yapıom kafamda bende anlamadım neden bu çocuğu düsünüyom ne bk oldugu belli degşl ama nası hoslanmısım neyse sanırım instadan engelimi açmış bende reels atıp duruypm en son gelp dövcek beni hrlde bi de sabikası var sanirim trafikteyken kırmızı isikta biri buna korna calıomus cocukta dedş hadi normal korna olsa anlicam adam sütcü kornası takmiş passata arkamdsn öttğrüyo indim arabadsn benim elmde bıcsk onun elşnde de bşcak sonra bicsgi bıraktm adami dövdüm dedi nezarette yatmıs ama adsm sşkayetci olmamis tanidik sanmis falan öyle yni
MAİN HESABIM YOK DİYEN FLORT ENGELLEDİ?