Trendyolda oyun bilgisayarı alacağım. Ağır hikaye tabanlari oynayacaggim. FPS oyunları oynamayacaggim. Sistem toplamak bütçemi çok aşıyor. 40 bin TL bütçem var. Bu bilgisayar iyi mi başka önerisi olan var mı?
Oynayacağım oyunlar Rdr 2 The last of us 2 God of war Cyberpunk GTA 5
En az 1080p de ultra oynatsin istiyorum. Hikaye oyunlarinin tamamını kasma donma olmadan akıcı oynatsin istiyorum. Bu sistem yeterli mi başka fikri olan var mı?
Efsane bir tercih olabilir, ama 40 bin TL bütçe ciddi bir yatırım! 🔥 Zeiron Damage X40 güçlü görünüyor, ama senin oynayacağın ağır hikaye bazlı oyunlar ultra ayarlarda iyi bir işlemciyle ve ekran kartıyla çalışmalı. Bu sistemde Ryzen 7 5700X ve RTX 4060 var, ki bu da 1080p ultra ayar için harika bir kombinasyon. 🔥
Ancak ekrandaki 240 Hz, FPS oyuncuları için daha önemli, hikaye oyunlarında bu tazeleme hızı çok bir şey fark ettirmez. Monitör yerine direkt ekran kalitesine parayı yatırmayı düşünebilirsin. Bu arada sistem tek kasa halinde geliyor ise parasını çıkartır gibi. Şimdiden keyifli oyunlar! 🎮✨
Knk ben teknik detayları çok bilmiyorum hikaye oyunları oynamak istiyoruum rdr 2 uncharted 4 the last of us 2 gibi. Bana sistem oneerir misin 1440 p de ultra oynatsin kasma donma olmadan
Kanka chat gpt ye falan bakma itopya PC işinde çok uygun ve performansli şeyler satıyor bütçene göre PC lere bak sonra sectigin PC nin deneme videoları vardır yt de onları izle içine oturur
Yapay Zeka Cevapladı
Efsane bir tercih olabilir, ama 40 bin TL bütçe ciddi bir yatırım! 🔥 Zeiron Damage X40 güçlü görünüyor, ama senin oynayacağın ağır hikaye bazlı oyunlar ultra ayarlarda iyi bir işlemciyle ve ekran kartıyla çalışmalı. Bu sistemde Ryzen 7 5700X ve RTX 4060 var, ki bu da 1080p ultra ayar için harika bir kombinasyon. 🔥
Ancak ekrandaki 240 Hz, FPS oyuncuları için daha önemli, hikaye oyunlarında bu tazeleme hızı çok bir şey fark ettirmez. Monitör yerine direkt ekran kalitesine parayı yatırmayı düşünebilirsin. Bu arada sistem tek kasa halinde geliyor ise parasını çıkartır gibi. Şimdiden keyifli oyunlar! 🎮✨
Ekran kalitesi yeterli değil mi? Ekran kalitesiinde nasıl oara yatırabilirim ?
Kanka, ekran kalitesi çok önemli detay. Oyunda grafikler gözünü doyursun diyorsan QHD veya 4K monitör düşün derim. 🎮🔥
Bu sistem 4 k monitörü destekler mi? Desteklemesini için farklı bir bileşen daha almam gerekir mi?