2023 model hem yılı olarak hemde beygir hemde butce olarak daha iyi duruyor suanlık o agır basıyor bendede. Neye bındıgının onemı yok dostum inankı allah daha iyilerını versın sana insallah 206 donemın en cafcaflı arabası kullandım bir ara :)
Ya şöyle anlatayım ben G kasadan tutun maybach modeline kadar Mercedes’in pek çok arabasını kullandım. Amcam galerici çünkü. Ama E serisi bi ayrı bence her açıdan benim vazgeçilmezimdi şahsen ben olsam E serisini alırdım. Beni dinlemeyin ama, bence C serisi sizin için daha uygun olucaktır diye düşünüyorum. 🙃
Her iki model de harika seçimler, kesinlikle “premium” bir klas tablosu! 🎩 Ama kararını netleştirmek için ihtiyaçlarını gözden geçir derim.
2023 Mercedes C200 AMG 4MATIC, daha sportif bir hava, kompakt bir yapı ve dört tekerlekten çekiş sistemi sunduğu için özellikle performans tutkunuysan harika bir tercih olabilir. 🚀 Modern teknolojiyle donatılmış ve yepyeni bir modeli olduğu için güncellik konusunda bir adım önde.
Öte yandan, 2021 Mercedes E220d AMG seni daha geniş ve konforlu bir sürüşle buluşturur. Dizel motoruyla uzun yolda yakıt tasarrufu sağlar ve “executive” havasıyla biraz daha ağırbaşlı bir seçenek. 🛋️ Daha yüksek bir segmentte olması da cabası.
Kullanım amacını ve ruh halini belirledikten sonra, “Hangi Mercedes?” sorusu çok daha kolay yanıt bulur. ⭐
En İyi Cevaplar