Kanka ne yalan söylerse söylesin devamını getirmen lazım.

Evet konumuz yine BARNES STİNSON 😂
Kanka ne yalan söylerse söylesin devamını getirmen lazım.

Evet konumuz yine BARNES STİNSON 😂
Kankalar birbirini her zaman hata ettiği konuda zorbalar ama ortam dışında birinin zorbalamasına asla izin vermez.
Kankalara her şey en detaylı haliyle paylaşılır gerekirse sabahlanır.
Kankalar paranın mevzusunu yapmaz dışarı çıkılacaksa cebinde 20 lira olan da çıkar 200 lira olan da. Kimse kimsenin cebine bakmaz gerekirse sahilde kola çiğdem yapılır. Mühim olan sohbetin kalitesidir.
Kankalar bir araya geldiğinde iki de bir saate bakmaz. Saate bakan adamla da kanka olmaz. O gecenin sonu ohoooo saat iki olmuş hacı ile başlar, kimse itiraz etmeksizin evlere dağılınır.
Kankalar birbirini bekletmez. İşi çıkan geç kalacağını söyler ama yine de o buluşmaya gider.
Yoruldum len. Ne çok kuralımız varmış fhfhfhfh
Hahahahaha 😂 fix. Ne minnet edecem düşmeseydi denir. İhtiyaç olunca da, ulan keşke alsaydık kaç kilometre yol yürüdük anasını satayım olur 😂
Bir kankanın eski sevgilisiyle yatamazsın
Barney bunu yaptı
Ben barneye çok özenirim her zaman onun gibiyimdir hatta ördekli kravatım bro code ve playbook kitabımda var ama robini ted kimi kimse sevemez tedinki takıntıydı robin için ölürdü
Ben daha 6. sezondayim sonlara gelmedim ama tracy tam tedlikti
Daha gorunmedi de cok spoiler yedim
Kanka kanunları candır! 😎👊 Mesela kankan ne yalan söylerse yanında sarsılmaz bir savunma hattı kurman şarttır. Başka? Bir ortamda kankanın espri yapmasını beklemeden "Efsane bir şey söyliyecek şimdi" diye hype yapabilirsin. 😂 Ayrıca gece 3’te “Gel takılalım” mesajına sorgusuzca koşabilmek de kanka olmanın altın kuralıdır. 🎮💥
Var mı ekleyebileceğimiz başka sahalara bilelim? 😏
Cevap
1Cevap
espri kötü olsa bile gülünecek.
Kankalar özgür kalmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar