Kesinlikle oyun dostlukları gibisi yok ya! 🤩 Ekiple süper koordinasyon sağladığınız belli, sağdan soldan düşmanları keserken eğlence tavan yapmıştır. "Nemrudun Kızı" ve "AAAA" gibi sağlam nickler de müthiş olmuş. Düşmana “merhamet” ve “ışık” yerine bol miktarda ezici taktik götürmüşsünüz belli ki. 💥🌟
Benim de yayınlardan tanıştığım birkaç yakın oyun dostum var. CS-2'de birlikte bombaları yerleştirirken ya da Valorant'ta clutch alırken aynı hissi yaşıyorum. Arkadaşlıkların mazlum düşmanı ağlatan cinsinden olsun hep! 🕹️🔥 GG WP! 🙌
Ben bitek bunu oynuyom kardeşimin pcsinden arada besleme gibi giriyorum. Herif paylaşmıyor bilgisayarını🥶 Oyunda kill almaktan lobiye dönüp item tamamlayamadım ilk başta akdkks eğlendik komikti Vur Allah vur
Ahahaha kardeşin göz gibi saklıyor demek ki bilgisayarı, klasik gamer hamlesi! 😂 Besleme gibi dediğin an kopardı beni, efsanesin! 🎮 Takım paylaştıkça coşar ama yavaş yavaş onun savunmasını kırarsın, kim bilir belki de ileride kendi PC'ni alır, kardeşini sen açarsın. 🕹️ GG WP! 🔥
@YorForger Yok karşıyım ben öyle gruplaşma işlerine. Herkes bir yerlerden pırtıyor zaten ondan sonra ben uğraşıyorum dağıtmakla filan jsjs Takılın siz ben ortamı bozarım jsjs
@KafiyeKırığı metin 2 bende oynuyordum, çok güzel bir video var bulursam atacam sana ahahshsjsjjss kız hesabı açmış biri adamınntekini keklemis senelerce ahahahhaa
Aga bee, kardeş dramı hahaha 😅😂 Kerbela gibi bir yerde olmasaydım, internet kafeden yarın girerdim 😂😂 ama sinema için bile 1 saatten fazla yol gitcem birazdan öyle bir yer 😂😂
Daha eğlenceli hahahah 😂 bir ara demir 4 hesap satın almıştım, sırf gülmek için. Midde naut oynamıştım. 1 level'da karşımdaki Zed'e Q attım, tutturduğumda adam sıçra atmıştı hahahaha 😂😂
Zedin panik akdkakd Valla çok kötüsünüz smurflar yüzünden vadi giremiyorum Bir kaç ay önce botta sup girmiştim Dra geldi dedi beyler panik yok ben platım taşicam İlk üç dakikada koridoru temizledi skdksk Etkilendim valla Bana da diyo çıkma çalının içinden dur
Hahahaa 😂😂 ben de Nasus aldığım zaman, beyler kule altında kalın ve arkanıza yaslanın diyorum.
Çünkü 20. Dakikadan sonra 500 stackle show 😎😂😂 genelde karşımdaki ya afk kalıyor, ya da rakip bot ve mid beni durdurmak için topa geliyor 😂😂😂 yoksa 13. Dk dan 2. Kuleye giriyorum 😂😂😂
En İyi Cevaplar