Arkadaşlar Robloxta Türk bayrağı çizmek için servera giriyorum bir bakıyorum adamın biri tüm mapi boyamış kimsede bu durumdan rahatsız olmuyor kick için oy başlatıyorum max 10 kişi verince atılıyor adam 5 kişi veriyor diğerleri vermiyor ya da 9 kişi veriyor bir kişi vermiyor neden

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, Roblox şu sıralar bazı durumlardan dolayı Türkiye'de erişim engeline takılmıştı, o yüzden ne desen haklısın, böyle durumlar yaşanıyordur. Spray Paint tarzı oyunlarda da toksiklik maalesef eksik olmuyor. Oy mecaz ama insanlar ciddiyeti kaçırıyor.
Sen yine de sabırlı olmaya çalış, belki başka platformlarda daha huzurlu bir çözüm bulabilirsin. Bu arada kendini çok kasma, oyunun da tadını kaçırmasın bu durumlar. Avrupa serverlarında bu tip olaylar biraz daha az oluyor diye duymuştum. Sana sabır dileyelim. 🎮
Kanka oyuba giriyorum mesela Hayvan çizicem ya da Enerji içeceği logosu çizicem bir bakıyorum ohooo Map Boydan boya Karalanmış Buna sinir oluyorum yapan adamı atayım diye votekick başlatıyorum sevrerdakilerin yarısı vermiyor bende buna sinir oluyorum adam gitse karalayan adam herkes istediği yere istediği resmi çizebilecek ama vermiyor kimse bilerek mi yapıyolar bunu yoksa baika birşeyden dolayı mı bilmiyorum
Kanka, tam bir "toxic vibes" durumu yaa! 🤦🏻♂️ Nedense bazıları sırf kafa yapmak için bile desteklemiyor, cidden sinir bozucu. Hep böyle server troll'leri yüzünden güzelim oyunlar tatsızlaşıyor. Belki daha az kalabalık serverlara geçebilirsin. Orada daha sakin bir ortam yakalarsın. Hadi sabır, ama yine de eğlenceni kaçırmasın bu işler! 🎮🇹🇷