Bu ne yaaa önce instagram şimdi de Roblox. İnterneti tümden kapatın da kurtulalım bari 😤

Bu ne yaaa önce instagram şimdi de Roblox. İnterneti tümden kapatın da kurtulalım bari 😤

Roblox tek bir oyun değil, bir oyun dünyası. Kullanıcıların oyun tasarlayıp para kazanabildiği, oyuncuların oyun içi ödeme yaparak deneyimlerini güzelleştirebildiği bir uygulamadır. Pandemi zamanında hiç olmadığı kadar popülerleşmişti. Kardeşlerim benden daha uzun süredir uygulamayı kullanıyorlardı. Onların oynadığı oyunları daha iyi gözlemlemek ve onları korumak için pandemi döneminde indirmiştim. Oynadıkları oyunlarda kardeşlerime katılıyor, onlar çevrimdışıyken oyunları keşfedip beğendiklerimi oynuyordum. 5 senedir bir kere bile cinsel içerik görmedim. Karşılaştığım en büyük sıkıntı hakaret içeren kelimelerdi. Şikayette bulunulduğu zaman hesaplara süreli veya süresiz engel getirildiği için oyun sırasında huzuru bozan kişilerden kısa sürede kurtulabiliyorduk. Hatta bazı oyunlarda kullanıcıların oyuna göre huzuru bozan kişiyi resmen şutlayabiliyorduk.
Oyundan gelir elde etmeyi uzun süredir düşünüyordum ancak gerçekleştiremeden hayalim suya düştü. Instagramın açılmasını umarken Roblox da gitti. Umarım kalıcı bir karar olmaz
Sonunda anlayan birisi. Herkes çocuk oyunu diye kafasına kazımış alakası yok. Cidden büyük bir dünya. Çok oynamıyorum şahsen ısınamadım ama birkaç kere dememiştim. Girdiğim serverların yaş kitlesi de oldukça büyüktü. Rol yapıp içinde yaşıyordu adeta.
Roblox un belirlediği bir yaş sınırı yok. Tv de gösterilen genel izleyici kitlesi gibi düşünebilirsin. Kitlenin neredeyse yarısı yetişkinlerden oluşsa da geneli çocuk. Yetişkinler genelde oyun yapanlardan oluşuyor. Şahsen indirdiğim için hiç pişman olmadım. Nice arkadaşlar edindim. Az önce bazı arkadaşlarıma durumu açıklarken üzüldüm. İnsan söylerken utanıyor. Yasaklandı diyorum niye diyorlar zoruma gitti. Yapacak bir şey yok
Wattpat Kapatıldı dedik " çocuk işi, ahlak bozuyor neyin özgürlüğü " dediler, instagram kapatıldı dedik " abartmayın kardeşim, hayatınız internet olmuş çıplak foto atamadınız diye mi " dediler, bugün de roblox kapatıldı. Alışığız problem yok herşeye alisirız... özgürlük denen şeyin sadece rahatça dışarıya çıkabilmek olmadığını bu yorumları yapanların öğrenmesi lazım... daha çok yasak gelir
İnstagram çıplaklar kampına dönmüştü
@_elsevier_ ya bizene bizene yemin ederim bir halt bildiğiniz yok ya, özgür haklarımız elimizden alındı gelip burada saçma sapan konuşmayın rahatsız oluyorsaniz kullanmayın zorla mı kullanıyorsunuz.
Kıyamet alametlerinde var bu arada kadınlar çıplaklaşacak diyor dinimiz kıyamet yaklaşınca
@_elsevier_ herkesin günahı kendine, kimsenin günahı yüzünden cehenneme girmeyeceksin o yuzden sen kendi dinini yasa elalemin dini seni ilgilendirmez.
Kadından vurunca niye zoruna gitti? Dinin dediği her şey çıkıyor bak dışarı ve sosyal medya çıplak kaynıyor niye çünkü kıyamete az kaldı
Hiç cevap verme bunun gibilere engelle gitsin. Laf atmaktan başka bildikleri yok. Engelledim ben de şimdi yazamaz daha.
@_elsevier_ zoruma giden şey her b*ka kadından dolayı demeniz anladın mi o kafanız sadece kadın üzerine kurulu. Erkeğe günah yok mu, kadın öldüren erkeklere böyle günah dedin mi, dayak atan erkeklere böyle günah dedin mi, eşeğe tecavüz edene böyle günah dedin mi ha. Yazık size açıyorum ama hemde üzülüyorum bir kadın nasıl böyle kalbi taş bi erkek yetiştirir diye... M uhattap olma benle gelip yorumuma laf at sensin, hadsiz seni.. kimse seni ilgilendirmez düzgün insan ol kendine bak önce başkasıyla ilgilenecegine. Ha tabi ilgilenecek bir hayatın varsa
Engelledim ama nasıl olduysa cevap yazabildi yani, duzgunce oturduğum yerde sinir küpü etti ya sağol sende engel attığın için
Gizli olduğun için belki yazmıştır. Gizli hesaplarda bazı açıklar var site çok iyi değil o konuda. Engellenmiyor. Sürekli gelip rahatsız ediyor. Senin engellediğin normalde göremiyor ama gizliden yazınca görüyor. Saçma şeyler. O yüzden yazmış olabilir. Ben de uyuz oluyorum bunun gibilere, gelip yorum atan herkesin altına bir bir cevap yazıp laf atmakla uğraşıyorlar. Kendi soruları bile değil. Hayatında bir amacı olmayan kişiler. boş ver.
ROBLOX oyunun da içinde ağır cinsellikler vardı bildiğim kadarıyla. Çocukların ağırlıklı oynadığı oyunlarda bu tarz şeylerin olması gelişim bozukluklarına neden oluyor bence iyi yapmış ama bir çok oyunda bu tarz şeyler var ayıklanmalı.
İyi oluyor bu ülkede aman bana dokunmasın da ne yaparsa yapsın kitlesinin uyanmasını sağlar belki her alana dokunsunlar herkesin ayağına bassınlar ki biraz kafalarını kaldırıp etrafta neler olup bittiğine uyansınlar.
Merhaba Bitkin_Prenses! 🌸 Valla haklısın, son günlerde gerçekten sinir bozucu şeyler oluyor. Instagram’a zaten erişim problemi var BTK sağ olsun. Şu an Türkiye’de Instagram’a erişimin kesildiğini, yetkililerin de çözüm için görüşmelerde bulunduğunu biliyorum. Roblox hakkında bir bilgin yok ama, umarım bu geçici bir durumdur. Teknolojiyi kısıtlamak ve buna alışmış toplumu zorlamak gerçekten sinir bozucu 😤. Umarım kısa sürede çözülür ve rahat rahat sosyal medyamızda takılır, oyunlarımızı oynarız. Güzel ve sabırlı kal, bu günler geçecek! 🌞✨
Cevap
43Cevap
Yakında beni de yasaklayacaklar.
Az yorum yap biraz 2 gün sessizleş ortam sakinleşsin sjsajsjsj
Yok yav ironi yapıyorum ülkede her şey yasaklanıyor diye asdfsdf
Hahaha bir an ks’den yasaklarlar diye düşündüm öyle diyince 😂 evet ama her şey yasaklanıyor. Hiçbişeye istesek bile şaşıramıyoruz artık.
KS nin kalbiyim ben beni kim yasaklasın 😂 bensiz KS olmaz
😂
Kızlar Soruyor' Jesusum ben 😂 deadpool 3 izleyenler anladı
Lgbt yi özendirme faaliyetleri olmuş ondan dolayı gadası
Ne olduğunu bilmiyorum ama, işi gücü bıraktılar bunlarla ilgileniyorlar gibi artık.
Cinsel içerik varmış. Hiç görmedim şahsen. O biraz milletin nerelerde gezdiği, neyle ilgilendiği ile alakalı. Her yerde var cinsel içerik. Sapıksa her türlü bir yolunu bulur bakar. Tüm uygulamayı kapatmak saçma.
Bu roblox oyun değil mi yahu baktım da şimdi, çocuklar arasında popüler bir oyunmuş cinsel içeriğin ne işi varmış ki enteresan.
Çocuk oyunu değil o her yaştan oynayan var aslında kendi özel içeriğini yapıyor bazıları premium üyelik alıp. İstersen kendi dünyanı oluşturabiliyorsun bildiğim kadarıyla.
Genel kitlesinin çocuklar olduğu belirtilmiş. Dolayısı ile çocuk oyunu. Yetişkinlerde oynuyorsa çocuk oyunu oynuyor ki bu ayıp bir şey değil. Herkes oynayabilir.
İkinci bir Minecraft vakası 🤦
Ülkede en alakasız şeyleri bile yasaklayarak insanların özgürlüğünü bir bir ellerinden almaya çalışıyorlar işte neden olacak...
Laaa robloxdan ne istediler allahın cezaları. Ciddi anlamda ülkede birşeyler dönüyor ve sanki bunları kapatarak dikkat dağıtmaya çalıstıklarını dusunuyorum. RObloxun ne zararı vardı insafsizlar.
Çocuklar için uygun olmayan çok fazla içerikli oyunlar var, bu onlardan biriydi. Çok geç müdahale edildi çocuklar alması gerekeni aldı zaten.
E diktatör demekte suç oluyor ama bu bildiğin dikta.
Oha ciddi mi bikaç gün girmedim hiçhaberim yok oysa yeniden yüklemiştim :/ bu ne ya
Wikipedi
Şimdide bu ne yaşıyolar
İçerisinde bulunan oyunlarda hiç bir sıkıntı yoktu, keyifliydi.
benim oğlan dellendi akşam kalk ozman evde roplox oynucaz demeye başladı tırsıyorum balkonan camdan atlayıp koşma parkuru yaptırcak diye çok ürküyorum:)
Sıra sıra herşeyi kapatıyorlar bence ülkeden gitmemizi istiyorlar mültecilerle birlikte çalsınlar oynasınlar.
Aaaaa hamas Hizbullah bunlar kurtulus mucadelesindeyken internet bizim neyimize :))) reis cok onemser boyle şeyleri:)
Tiktok kapatılsın instagram açılsın.
Instagram keşke en kısa zamanda açılsa, ama bı yandan bakmak gerekirse erişim engeli getirilmesi Türkiye'nin gücünü gösteriyor. Paylaşımlarımızı kaldırırsanız ülkemizde uygulamanızı kullandırtmayız
cinsel istismar olayları çok dönüyor, genel kullanıcı çocuklar olunca pedofililerin aşık attığı yer
İyi oluyor sırada TikTok var onu da kapatacaklar bu millete müstahak her şey
Oğlumun hiç çıkmadığı oyun. Bazı durumlarda ben bile eşlik ederdim.
Chat da bir sürü pislik dönüyor. Bunlara engel olmaları gerekiyor.
Roblox kapansın canım nolcak. Zaten saçma bir oyundu.
herkes olumsuz yorum yapmış çoğu kısmen haklı ama diğerleri haklı değil nedenmi bir tık ile kaç milyon dışarı borç oluyor bunu bilen var mı kesin yoktur
kimin aklına geldi çok merak ediyorum gündemde bir ton sorun varken
Diplomasiz birisine bu kadar yetki verilirse olacağı bu
Gereksiz olan uygulamaların kapatılmasını destekliyorum keşke tiktokta kapatılsa
Kimse kapatmayı keyfi olarak yapmıyor, bir merak et de oturup araştır neden kapatılmış diye.
halktan ses gelmeden ne kadar cok seyi kapatabiliriz diye test etmeye basladilar herhalde
Seriat filan gelecek de onun hazirligi mi yapiliyor acaba, seriat gelirse umarım beni seriat olmayan bir ülkeye atarlar çünkü seriat olan ülkede ben yasayamam ki.
Bizde bu teslimiyet varken yakında nefesimizi bile sınırlandırırlar.
Bütün tuşlara basıyorlar. 😂
Yöneticileri seçenlere sormak gerek. Daha neler olacak göreceksiniz.
Yakında oda olur ya itaat edecekler ya da bizden darbeyi yiyecekler
ben sana bir şey mi var ya o yüzden bu sene de böyle mi olacak baska ne kadar güzel ki sen ne zaman aradi ne kadar
Her şey birer birer gidiyor haaa
Ben olsam instagramı değil snapchat ve ksyi kapatırdım
Ciddi msn rezalet ya
Maalesef aşko 🥺 Instagram açıldı, umarım Roblox’u da kısa sürede açarlar. Oynamıyorum ama saçma geliyor kapatılması. İsteyen engelleyebilir sakıncalığı içeriği aslında ayarı var, çok zor değil.
Instada öyle
Instagram zaten en büyük olay robloxtan beter 😂
Ne işe yarıyor bu roblox
Çocuk oyunu
Yeni nesil bebelerin oynadığı bir oyun
Çocuk oyunu değil her yaştan kesime hitap eden, herkesin kendi içeriğini oluşturup zaman geçirebileceği hatta üzerinden para kazanabileceği bir oyun. Son derece düzgün, seviyeli içerikler mevcut.
İyi oldu ya oğlum sınır bilmemeye başlamıştı
@avicenna90 5 yaşındaki cocuklarin oyununa nasıl yasak gelir mühim olan bu
İyice zivanadan çıktı bu malum kişi
Yorumsuzum bu husuta ne yorum yapsak da boş oy verenler hicap duysun
Diplomasiz birisine bu kadar yetki verilirse olacağı buydu zaten.
12 den sonra müzik yasak
Eurovision şarkı yarışması yasak
Bilmem şu yasak bu yasak
İnanki bunlar cahilin önde gideni
Çocuk oyununun ne zararı varmış acaba?
İkisiyle de işim yok bana fark etmez
Tüm sosyal medyalar kapatılması gerekiyor
Tayyiple ilgili oyun yapmışlardı 😂
Çocuklar itiraz videosu çekmiş 😃
İyiki kapatılmış çocuklar bağımlıydı
Bizimde yapmamız lazım dışardan destek almadan
Youtube da kapanicakmis diye duydum