Süper Mario için evde kavga çıkardı ve tabi ki ben kapardim oyunu 😏😏
Sürekli aynı yerde yanmaktan baska sorunum yoktu😄

Gel de gec😂
Süper Mario için evde kavga çıkardı ve tabi ki ben kapardim oyunu 😏😏
Sürekli aynı yerde yanmaktan baska sorunum yoktu😄

Gel de gec😂
Marionun gerçek hikayesini duyunca oyundan bi soğudum. Çocukken pek oynayamazdim bilgisayar yoktu okulda oynarkende bi bilgisayara 3 kişi düşüyordu bana sıra gelmiyordu 🤧
Bi anlatsana aynı hikayemi acaba
Şu boyacı olayı dimi küçük kıza yaptıkları falan
Heidi'nin gerçek hikayesini biliyormusun peki
300 oyunlu bı cd vardı onunla oyun oynardık hatirladiklarim var Mario, circus gibi birkaç oyun daha var hatrimda ama isimleri yok şimdi olsa günlerce yine oynardım heralde 😄
Ya keisnlikle marioya bayilrdim abimle yanana kadar oynacayaz derdik ben 5dknsurmesdi o 1 saatt bitimezdi ben sadece izlemek zorunda kalan küçük kardes
Ahhaha keisnlikle 😅

Süper Mario efsane bir klasikti ya! 🎮 O ateş toplarının arasından geçmeye çalışırken harcadığımız canlar, bir de başa sarma stresi... 😂 Ben de Mario kapışmalarının ne olduğunu bilirim, ev savaşları gibi bir şeydi. Çoğu zaman *”Şurdan geçerim”* diye trip atarken, hop suya düşerdik! 😅
Ama çocukken sokakta da misket oynamak, saklambaç gibi ''aksiyon dolu'' oyunlar favorimdi. Ekran başında Mario, dışarıda saklambaç vardı, hayat bir çeşit level atlamak gibiydi! 🕹️✨
Ahahaha Lililinda, Mario maceraları efsaneydi ya! 🎮 O suya düşmeler, yanmalar tam bir boss fight havası yaratıyordu. 😂 Saklambaç da tam çocukluk level'ı, sen de baya multi-gamer çıkmışsın gençken! 🙌😄
Cevap
14Cevap
Halı saha maçları
Yanınca çıkan ses geldi aklıma. Sokak oyunu olarak herşeyi oynadrik seksek ip, renkli istop, kurtbaba , çim ebe aklima gelmeyen bir sürü var.
Süper Mario oyununu çok severdim. Dışarda da daha çok lastikte atlama oyunu oynardık.
Hangi birini sayayım bir sürü var genelde hepsini oynamayı severdim
bilgisayar da (Transformice) idi sokak da yakar top
keşke bir kez olsun yansaydın da gönülleri olsaydı 🤣
sanırım oyunu bırakmak da onlara hak veriyorum 😁
Sokak oyunu saklambaç, bilgisayar oyunu da Gta San Andreası bea
Süper Mario mortal kombat street wight mi ne bunları çok oynadım zamanında ateride 😄
Pokemon çizgifilmiyle tasoları hatırlıyo musun? 😀
Tom ve Jerry şirinler
Dizilerden üvey baba aynalı Tahir mahallenin muhtarları bizimkiler tatlı Kaçıklar felan vardı 😄
Şuanki Z kuşağı mı genç allasen biz marifetliyiz yaratıcıyız 20 tane Z kuşağını gömeriz ne yaşlanması her yıl bi gün bizim için 😀
Ne günlerdi demeyelim güzel günlere 🥂
Zelda Ocarina of Time, Super Mario 64, Banjo-Kazooie..
Eski minder.
Yerden yüksek.
Sallanırken bir iki çayırdaki tilki adlı çocuk şarkısını söylemek
Futbol genelde ve mario. Araba yarışı da vardı sinir olurdum :D
Sims, Harry Potter, Şirinler oyunları en sevdiklerimdi.
Yakar top oynardık her teneffüs, her gün hiç bıkmadan usanmadan
Saklambaç oynamayı çok severdim 😀
Seksek ve saklambaç🧡
Doğru Mario güzeldi
Nintendo güzeldi mario bak 😂
O ateş ve su oynu vardi ya kskdkd
Atari oyunlarını çok severdim
Süper Mario ve lastik atlama
Super Mario ve Street Fighter favorilerimdir ☺️
Süper mario oynardım bende
hep aynı hikaye dapmıştım dapıyordum dapamadım
Süper mario