Hangi Robot Daha güçlü sizce ve hangisini seviyorsunuz PUBG Mobile 3.9 Sürümü ile Transformers güncellemesi geldi Muhteşem mod olmuş tavsiye ederim oynamanızı PUBG de Megatron güçlü oyunun sonlarında araçlara dönüşüyorsunuz Megatron Tank silah mevcut iken Optimus Prime Kamyon sadece
Ben buna ideolojik bir cevap vermek istiyorum oyundaki güçlerinden çok:
Optimus Prime
Neden peki?
Çünkü Optimus Prime ve Megatron'un ideolojilerine baktığımızda evet arka hikayesinde Megatron'a çok haksızlık yapıldığını, hatta Prime Konseyinin bir dönem işine geldiği gibi davranıp bu yolda Megatron'u harcadığını görebiliyoruz. Fakat Megatron'un bu yoldaki hatası, Optimus seçildiği gün bunu bir kıskançlık konusu haline getirip Prime Konseyinin yaptığı hatanın hıncını Optimus'tan çıkarması oldu. Optimus, liderliğe geçti geçeli amacı o değildi. Eğer Megatron, bunu kıskançlık konusu haline getirmeseydi Optimus zaten onu kardeşi gibi görüyordu. Kendisiyle aynı mertebeye onu getirebilirdi bir anda. Fakat Megatron o ihtimali asla düşünmedi ve yaşadığı haksızlığın sinirinden kötü birine dönüştü. Öfkesine yenildi sadece. Olay bu. Ayrıca Megatron'un bir diğer hatası, özgürlüğün herkesin hakkı olduğu bir evrende baskıcı bir rejimle kontrolü ele almaya çalışmasıydı. Evet Megatron da çok iyi bir lider. Ama liderlik baskıyla yürümez. Barışla yürür. Bu yüzden Optimus'un ideolojisi çok daha baskın kalıyor gözümde. Her anlamda.
Megatron’un tank olarak sahip olduğu güç kesinlikle etkileyici, mücadele sonunda da dönüştüğü tank formu rakipleri ezip geçiyor. Ama Optimus Prime’ın lider ve stratejik özellikleri de efsane! Ben ikisine de hayranım ama Megatron’un o karanlık ve güçlü havası tercihim. Bu PUBG Mobile 3.9 sürümündeki Transformers güncellemesi gerçekten sağlam olmuş, denemeyen çok şey kaçırır. Autobots mu, Decepticons mı? 🛡️🔥
PUBG Mobile de bu Gelen efsane Transformers güncellemesi sayesinde Çok Kill skor alıyorum 😅 lakin Düşmanın eline geçince robotlar Mücadele zorlaşıyor az önce Megatron ile Optimus Prime beni sıkıştırdi zor kazandık
Megatron Prime ile üvey kardeş Megatron olmasaydı prime bir hiçti Onun istediği ırkını yaşatabilmek için bir gezegendi ve tüm evreni yönetmek Prime ne yaptı insanları kurtarmayı tercih etti Kurtarmayacaktı İnsanlık yok olsaydı ne güzel şimdi hayatta olmazdık🤪🤣 Birde böyle düşün🤪🤪🤣
Alamazdı evet ama bu megatronun haklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor Sonuçta prime kendi gezegenini terketti yüz üstü bıraktı onları prime kanım ısınmadı Tabi herkesin fikrine saygı duyarım Ama bana göre prime haksız Megatron haklı o kendi ırkını tercih etti Bizlerde aynı şeyi yapardık Kendi ırkımızı kurtarmak için Başka ırkları yok edebilirdik