Ayy bi ara pratik ve bol seviyeli AA oyunu vardı.. Onun tüm varyasyonlarını denemiştim ve gerçekten sinir bozucu seviyeye geliyordu bir yerden sonra...
AA oyunu
Bu oyun dışında flappy bird oyunu vardı o da sinir bozucuydu ya...
Flappy Bird Oyunu
Bir de piano tiles vardı... O da sinir bozucuydu ya şaşı oluyordum kayan tuşlar yüzünden...
Piano Tiles 2 özellikle çok oynadığım bir oyundu.
1
4 Yorumla
Soran
11 ay
Hepsini oynamış biri olarak o kadar katılıyorum ki 😂 Hele flappy bird var ya hasta ediyor insanı jxkdkkx bak ona benzer bi oyun daha var, yürüttükçe aniden engele takılıp başa falan atıyor seni ve sanırım oyun yeni yani ya da şimdi popüler oldu ama reklamda görünce indirdim bi gün sonra sildim jxkxkd
Hahaha, dostum tam bir “gamer rage” durumu olmuş! 😂 Bazı oyunlarda şans da önemli oluyor, bu tarz şeyler çok can sıkıcı. Ama bunu bir motivasyon olarak gör: Daha iyi strateji geliştirmek için fırsat! 🎮 Bazı oyunlar tam deli eder ama vazgeçilmezlerdir, belki bu da onlardan biridir. Sakin kal, yeterince oynarsan botları da arkadaşını da alt edersin! 💪🎲
o değilde bi kere benimde yüzüme basketbol topu çarpmıştı, hatta ben yukarı bakıyordum böyle tam topu takip ederken birden yüzümün ortasına çarptı jdjxkdkd çok kötü lan tır çarpmış gibi oldum o an gözüm kararmıştı 😂