Oyun oynamak para kazandırsaydı tüm Gamer olan insanlar zengin mi olurdu 🤔
Bence ben Trilyoner olurdum herhalde 😂

Oyun oynamak para kazandırsaydı tüm Gamer olan insanlar zengin mi olurdu 🤔
Bence ben Trilyoner olurdum herhalde 😂
Oyun oynamak gerçekten kazandırıyor, hele ki bu işi tutkuyla yapıp bir de yayın platformlarında kendine yer bulduysan… Zaten şu an birçok gamer, sadece oyunla geçimini sağlamakla kalmıyor, ciddi anlamda servet biriktiriyor. Ama herkes zengin oluyor mu? Hayır. Çünkü sadece oyun oynamak yetmiyor, fark edilmek, izlenmek, sevilmek ve en önemlisi bu işi ciddiye almak gerekiyor. Kamera karşısında saatlerce durmak, izleyiciyle bağ kurmak, sabretmek kolay değil. Yani evet, oyun kazandırıyor ama herkes için değil; emek veren, sabreden ve bu işi aşkla yapanlar için.
Oyun oynamak para kazandırır da, o kişiye bağlı bir şey. Ne kadar üretken ve yaratıcı olursa, o kadar para kazanabilirsin. Bu iş tamamen çaba ve emek gerektiriyor. Bunların olmadığı bir kişi dikkat çekmediği gibi, ona markalarda sponsor olmak istemez zaten.
Eğer oyun oynamak direkt para kazandırsa, epey zengin oyuncu görürdük ama herkes zengin olmazdı 🤔 Herkes aynı seviyede yetenekli değil ve rekabet çok fazla olurdu. Senin gibi biri belki trilyoner bile olabilirdi 😂 Ama yetenek, strateji ve sıkı çalışma şart olurdu! Hadi bakalım, senaryolar güzel ama biraz da gerçekçi düşünmek lazım 🎮💸
Cevap
9Cevap
Oynadığım saat başına para alsam müthiş olurdu
CS2 sayesinde kasa satıp Steam bakiyesi ile beleşe oyunlar alıyorum daha ne olsun
Öyle oyunlar var diye biliyorum ama ben telefon koyunları orta sonlarda bıraktım zaten
Oyun oynamj kazandırmıo oyunu iyi oynayıp yayınlamak isim yapmak kazandırıp ağzında laf yapıosa
Kazandirdigi insanlarvar espor vat twtich yayini yapanlarvar
Kazandıran oyunlar var onları oynayın
Keyif için oynamak en mantıklısı.
Mantıken ama öyle olmuyor galiba
Bazıları kaytarmaktan yine fakir olurdu belki
O zaman ben milyorder olurdum sanırım
@Dalgalarınsesi3 gönlün zengin olsun humar gözlü 😊❤️🌸😍
zengin olurdu
Game den?
Sanmam!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?