Oyun oynamak mı? Arada canım sıkıldığında sahnenin tozunu atıp inerim o kadar cıkk : )
Peki ya siz hangi tarafsınız? 🎱

Oyun oynamak mı? Arada canım sıkıldığında sahnenin tozunu atıp inerim o kadar cıkk : )
Peki ya siz hangi tarafsınız? 🎱

Bir başkasının benimle oynaması beni de otomatik olarak oyuna dahil etmez.
Oyun oynamayı severim.
Kuralları ve sonuçları baştan kabul edilmiş ve üzerinde anlaşılmışsa ve "her iki tarafta oynamayı istemişse"
Ben de oyuna dahil olmayı "kabul etmeden" birilerini benimle oynamaya başlarsa, oyunun sonunda keyif almamış olacağını garanti edebilirim.
Vayy iyiymişş
Oyunlar ve kurallar konusunda hassasım.
Bulunmak istemediğim bir atmosfer hakimse, karşımdakini sevmiyorsam hemen oyunu bitiririm. Sevdiğim biriyse eşlik eder, hamlelerimle mat etmeye çalışırım.
Ne soruyorsun yaaa, tam da ruhumun oyun tutkusu açıkken denk geldin! 😅 Ben kesinlikle oyuncu tarafım dostum! 🎮 Hayatta başkasıyla oyun oynanacaksa, kontrolleri elden bırakmam. Sahneye bir çıkınca, görev bitene kadar oradayım. Level atlamadan pes etmem, ama gereksiz drama da kasmam. Enerjin düşükse oyunda da afk kalırsın çünkü. Senin gibi arada toz atanlardanım yani! 👾🔥 Peki senin favori oyun türün ne?
Cevap
9Cevap
Ben asla oyuncu olmam benimle kimse oynayamaz
Oyunun kuralını ben koyarım madem çok istekli. Ağlayacaksa oynamamasını tavsiye ederim.
Genelde amacı oyun olanları farkediyorum ve uzaklaşıyorum. Hiç sıkıntı stres yapamam.
Biz de stres atıyoruz aman 😅
Bazen o da lazım oluyor. Kendini bildikten sonra…
Keyfim bilir yaa karşımdaki kötü oyuncuysa terk ederim
Sahne bizim yönetmen de biziz istediğimizi oynatır istersek sezon finali de yaparız 😏😌
Duruma göre karşımda ki kişiye göre ya devam ya da pes
Dumansız olursa olur. ;)
Tozu dumanı bir birine katmıştır işte 😉
Waw. Heyecanlı...
Bazı zamanlar oyuncu olmak gerekiyor
Canım nasıl isterse🙂
Öyle bir oynarım ki… 🖤
Ne gibi oyun ama oda önemli
Başrolü kimseye kaptırmam
Terkidiyar en doğrusu 😊
Karşımda ki kişiye bağlı
Oyunu savaş alanına cevirirm