Listeye baktığımda sadece Ekran kartı düşük olarak gördüm. 96bit olması sıkıntılı. 6gb ve 256 bit olsaydı daha kalite olurdu. Bit olayı Bellekten daha fark ediyor.
En düşük 128bit olması iyi olurdu 96bit her oyunda kasılma yapabilir, tek sorun ekran kartı.
Ekran kartı iyi para eder, en kötü 5000TL den başlar 100bin TL lere de ekran kartı vardır. Ekran kartı için garanti vermiyorum ama normalde Donanım olarak iyi duruyor. Ben bir de markaya bakarım. Anakart için marka verilmemiş.
Kardeşim şu özellikler şahane görünüyor ya! RTX 3050 ile Valorant, CS-2, hatta Cyberpunk gibi yeni nesil oyunları orta-üst ayarlarda kasmadan oynarsın 🎮. i5-13500H işlemci ve 16 GB RAM de tam gamer işi olmuş. Ekran da 144 Hz, çok tatlı. Ben olsam "İyii" derim, gönlün rahat olsun, keyfini çıkar 🤩🔥!
Bak kardeşim dalga felan geçen yok sana bu anlattığım doğru bir şey dir yazılım toplama gibi bir çok bilgim var. burada kaç kişiye de yardımım dokunmuştur. Bu i 7 i 9 olmasada i5 13 nesil çöp değil he çok iyi ful versiyon olsun yüksek olsun dersen msi i 9 15 nesil dicem 400 bin ama senin su laptop turkiyedeki bütün güncel oyunu sana oynatır.16 gn rem ve 6 gb ekran karti 3050 gerforce novidia yani şaka yapmıyorum ama gerçek bu. bende de Şu an 2 pc mevcut biri iş macbok air oyuna gelmez ama msi i 7 14 nesil var buda 16 gb rem ekran kartı seninle ayni 6 gb ve ssd düşük 1 tb hdd 512 ayni sistem her seyi oynuyorum pc gta pubg yani sıkıntı yok ayni isletim ayni güç
Monster marka beş para etmez bir markadir ama bu bilgisayarda kötü degil özellikleri olarak sen bilgisayarla daha fazla ne yapmayi dusunuyon ki zatebln ekran karti oyun icin biraz düşük 96 bit burada alacagi performans durumu var ama yine çok da kötü degil yukseltmen gereken ssd olacak onu 1tb yaparsan guzel olur
Kötü. Ekran kartı 6 GB hiçbir şeye yetmez. Günümüz oyunları artık 10-12 GB vram yiyor. Gta6 açar ama hiçbir oyunu yüksek kalite oynayamazsın. Freedos yani bir de işletim sistemi yüklemek lazım. Monster ekstra yaramaz
40-50 binlik pc freedos bu monster da güldürüyor yer yer
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Bilgisayar iyi de freedos yani işletim sistemi yüklü değil. Önce işletim sistemi yüklemen veya yükletmen gerek. İşletim sistemi olmayan bilgisayarda pek bir şey yapamazsın
Geçen seneye göre ortalama bir sistem, şu an için tırt maalesef. Gta 6 belki açar ama verimli olmaz, düşük ayarlarda oynarsın. Masaüstü mü laptop mu bu sistem?
AAA kalite dediğim oyunlar gta 6 ve onun ayarında oyunlar evet. Mesela Dune Awakening çıktı, onu oynatmaz bu bilgisayar. Hatta bununla RDR2’yi bile ultra ayarlarda oynayamazsın.
God of war oynarken bile bazen zorlanıyorum. Hayır bir de anlamadığım ne biliyor musun, Starfield var onu oynarken sorun yok, GoW oynarken arada bir kasıyor.
Oyun videolarından nefret ederim, oyun oynamayı da sevmem ama sürekli oyun alıp biriktirmeye çalışıyorum 2014’ten beri. Elli tane platformda hesabım var bu yüzden. Gidip “canım sıkılır da belki oynarım” diye bir gaming pc aldım, film izlemekten başka bir şey yapmadım şimdiye kadar. En fazla oynadığım oyun RDR2 ve mount and blade bannerlord, paylaştığın bilgisayar iyi ama A kalite bir bilgisayar değil, uçarsın diyene inanma, bize inanmıyorsan da bilgisayarı bir benchmark testine sok anlarsın zaten. Bu arada ne mühendisliği okuyorsun ve ne tür oyunlardan hoşlanıyorsun? Gel biraz oyun muhabbeti yapalım, oynamam ama koleksiyon yaparım. 😅