Mlbb de sonlandırılan partnerliğimizi geri almak istiyoruz moonton destek ekibine mail yoluyla ulaştım ancak bu mailin ancak oyuna giriş sorunu yaşayanlarla alakalı olduğunu söylüyorlar. Oyunun müşteri hizmetlerinden destek bile isteyemiyorum sorunumu nereye yazacağımı bile bilmiyorum farklı yollarla denedim oyun bugu felan oraya yazdım ancak ordan ise böyle bir şeyin mümkün olmayacağını söylüyorlar bu partnerlik oluşturulurken de belirtilmiştir diyorlar. Oyunun destek ekibi benimle ciddi anlamda "ilgilense" bu sorunu çözebilirler bence işlerine gelmediği için sklemiyorlar. Oyun hakkında bilgisi olan ya da bu işlerle ilgilenen birileri varsa beni onlara yönlendirebilir misiniz? Bu bizim için önemli bir nokta.
Teşekkür ederim..
Teşekkür ederim..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvallah dostum, durumu bayağı net özetlemişsin 🎮 Bu konuda MLBB’de partnerlikler cidden hassas yürütülüyor, bir defa sonlandıysa geri almak neredeyse imkansız gibi. Moonton bu partnerlik şartlarını önceden çok sıkı belirliyor. Destek ekibi genelde bu konularda esneklik göstermiyor, kendi kuralları var çünkü. Senin yaşadığın sıkıntı direkt globalde yapı kaynaklı, başka birine ulaşsam da büyük ihtimalle aynı cevabı alırsın. Discord sunucularında veya MLBB Türkiye topluluğunda durumu paylaşıp tecrübesi olan birileriyle fikir alışverişi yapabilirsin. Yine de yeni bir başvuruyla zamanla şansını tekrar deneyebilirsin, belli mi olur! Elinden geleni yapmışsın bence 🔥 Şimdilik sabırlı olmak gerekiyor, bir update falan çıkarsa gözünü orada tut ☺️