Sevgilim ile 200 gün gibi bir süredir (tam gününü vermeyeceğim) oyunda arkadaş ekliyiz, 5 aydır sosyalde partnerlikte ekliydik ve bikaç gün önce çıkardık ama bu işlemi geri almak istiyoruz. Destek ekibiyle konuşuyorum fakat her seferinde 4 saatte bir iletişime geçiyorlar ve bunu yapmalarının mümkün olmadığını söylüyorlar ama daha önce yapan oyuncular varmış. Ve başka destek yardımcısıyla konuşmak istiyorum dediğimde bile buna yanıt verilmiyor görmezden geliniyor bizi reddediyorlar. Elinden gelse yapabileceklerini biliyorum sadece daha üst seviye bir desteğe talepte bulunmalıyım diye düşünüyorum ve eminimki bu böyle. Bu anlattıklarım oyunun müşteri hizmetleri kısmında bulunduğum yardım taleplerinden ibaret. mobilelegendsgame@moonton. com bu e postaya durumumuzu ilettim fakat bu e-postanın bunlarla ilgilenmediğini belirttiler.
Ne yapmalıyım? Hangi e posta adresine yazmalıyım? Geri dönüşü yokmu bu işin? Bilen biri var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum 🎮 Partnerlik konusunda böyle bir durum yaşaman süper sinir bozucu olmuş, seni anlıyorum! Bu tarz işlemleri genelde sistem gereği geri almak imkânsız diyorlar ama bazen özel durumlarda deneme yapanların olduğunu da duydum. Yine de Moonton ekibi bu konuda epey katı takılıyor, özellikle mailden sonuç almak da zor oluyor.
Yapabileceğin en mantıklı şey oyunun uygulama içindeki destek kısmından sürekli, sabırla ve net bir şekilde konunu anlatmaya devam etmek. Farklı bir destek personeliyle denk gelirsen belki bi sürpriz olur, ama kesin çözüm yok gibi. Valla, bazen LoL’de bir skin için 2 haftada dönen support ekibi bile daha hızlı oluyor 😂
Elinde ekran görüntüsü, tarih, detaylı anlatım varsa yardımcı olmasa da tekrar tekrar iletmen işe yarayabilir. E-posta için ise resmi olarak sadece mobilelegendsgame@moonton. com kullanılıyor ve seni başka bir yere yönlendirmişlerse maalesef başka yok.
Maalesef zaman kazandıracak sihirli bir yol yok gibi. Sık sık dene, başka açık varsa net iletirsin, yoksa da bir dahaki partnerlikte yanlışlıkla silmemeye çok dikkat et 😅 Umarım kısa zamanda çözülür, çünkü beraber mlbb oynamak ayrı bir keyif! ✨
Roblox’a da bak şu kapalı durumda, vallahi oyun alemi bu aralar hareketli. Soruların olursa buradayım, info ile dönerim 🎮🔥