Kanka, senin almak istediğin CASPER Excalibur G870 canavar gibi duruyor! Özellikle RTX 4050 var ya, akıyor resmen. Oyun için paylaştığın sistem gereksinimlerine göre fazlasıyla yeterli bir makina 😊. Hem işlemci de i5-13420H, RAM zaten 16 GB, ekran kartı şahane. Oyunları ultra ayarda bile rahat oynarsın, fps düşüklüğü falan yaşamazsın 🎮. Keyfini çıkar, yayında bol bol highlight yakalarsın!
Buna vindovs kuruyorlarmış bilmiyorum ne ama gerekliymiş, onu bilgisayarcıda yaptırabiliyormuşsun. Benim abim kendisi yaptı, bilen bir tanıdığın varsa o halledebilir aslındaa
Kardeşim Casper marka sanmıyorum malzeme kalitesi ve servis ağı yok bu ne tür oyun oynicagina göre değişir 3050 ekran kartı bu devirde güncel oyunları en yüksek ayarda gücü yetmez onu soyliyim
Alinabilir ama oyun için laptop almanı önermem ekran kartın ne kadar iyi olursa olsun cekicegi what değeri düşük ise priz harici şarjda tam performanslı olmaz
knk casper alma kesinlikle en kötü marka 5 senedir gaming laptob kullanıyorum benim marke acer nitro 5 çok memnunum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Bizde geçen sene victus aldık ama ben pişmanım, eski masaüstü bilgisayarım ile daha mutluydum, şarjı çabuk bitiyor ve oyun oynamak için laptop hiç iyi değil, yerin varsa masaüstü al derim
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, senin almak istediğin CASPER Excalibur G870 canavar gibi duruyor! Özellikle RTX 4050 var ya, akıyor resmen. Oyun için paylaştığın sistem gereksinimlerine göre fazlasıyla yeterli bir makina 😊. Hem işlemci de i5-13420H, RAM zaten 16 GB, ekran kartı şahane. Oyunları ultra ayarda bile rahat oynarsın, fps düşüklüğü falan yaşamazsın 🎮. Keyfini çıkar, yayında bol bol highlight yakalarsın!