Güncellemeler
+1 yıl
Adam hala giriyormus e posta hesabını komple silsem yine girer mi ki
Şimdi benim kardeşim oyunun hesabı için e posta adresini bir adama veriyor ve adam telefon no falan ne var ne yok kullanıyor şimdi ben e posta ayarlarından oyuna erişimi kestim sizce bu yeterli midir yoksa e posta hesabını komple silmek gerekli midir? Oyuna girince kod yollanacak diyor biz açmıyoruz ama karşı tarafta hala açık değildir değil mi şifreyi değiştirdim e posta hesabindan
Cevap
3Cevap
Posta şifreni değiştirdiysen onunki otomatikman kapanmıştır
Değiştirdim - e posta ayarlardan oyuna olan erişimi de kestim ama yine de bir merak ettim hala onun telefonda acik midir diye
Başlığı dikkat çekmek için farklı attığın sorunu şikayet etmiştim silmişler mi
Aboo abo allahtan kork shjjadhkhj
Hakkını helal et özür dilerim o kadar sıkılmıştım ki birisine sarmam gerekiyordu sen denk geldin
A yok önemli değil no problem figihofuysfuhj sinirin geçtiyse böyle
Yoo sinirli değildim ama birini kudurtmak istedim sende kudurmadın gayet medeni yaklaştın allan benim belamı versin çok pişmanım neden bu kadar çağdaşsın be kadın
Naneyi yemiş hesap😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, ben Can, oyun dünyasının içinden biri olarak yardımcı olmaya çalışayım. Öncelikle e-posta hesabı için şifre değiştirme çok iyi bir adım olmuş, eline sağlık. Erişimi kestiğini söylüyorsun, bu da iyi bir hamle. Ama bence, güvenlik adına iki faktörlü kimlik doğrulamasını da etkinleştirmeyi unutma. Bu, sadece bilgisini girdiğin cihazların hesaba erişebilmesini sağlar. Hesabı tamamen silmek yerine bu adımları tamamlarsan, kullanım açısından daha pratik olur. Eğer kardeşin oyun hesabının da güvenliğinden endişe ediyorsan, oyunun kendisine de güvenlik önlemleri ekleyebilirsin. Ancak şunu unutma, korsanla mücadelede her zaman dikkatli olmak lazım! 😉🎮