Sims 4te kasma, gecikme sorunu?

Merhaba ^-^
Sims4 severek oynadığım oyunlardan birisi Steam'de ücretsiz oldu artık biliyorsunuz ki. Ama yine de paketleri çok pahalı olduğu için dls unlocker yapmıştım bu şekilde ücretsiz olarak tüm paketlere sahibim ve oyunu online galeriye erişimli bir şekilde oynayabiliyorum. Çok fazla cc yüklediğim için başta bende de kasma problemleri oluyordu bu yüzden ayarlarımı en düşükte oynuyorum. Zaten bende iyi bir ekran kartı ve ssd falan yok yani bilgisayarı başta iyi özelliklerde aldım ama ekran kartım biraz yetersiz kalıyordu yüksek sistem isteyen oyunlarda. Ayarları en düşüğe aldıktan sonra artık simste bir sorun olmuyor. Sadece açılırken uzun sürüyor açılması onun dışında oyun içerisinde bir sorun yok. Aynı şekilde arkadaşıma da dls unlocker yaptık. Onda da bende olan her şey var şu an tüm paketler bendeki cc'ler ve ikimizde de sadece wicked whims modu var başka bir mod yok. Ve arkadaşım bilgisayarında ayrıyetten ssd ve ekran kartı da var. Ama arkadaşımda oyun benden bile çok daha uzun sürede açılıyor. Uzun sürede açılması sorun değil ama oyun içerisinde aşırı derece kasma gecikme problemi oluyor. Mesela karaktere "uyu" komutu veriyor karakter bunu çok geç yapıyor. Ping varmış gibi delaylı yani. O şekilde oynayabilmek mümkün değil. Sorun ne olabilir bende tıkır tıkır çalışıyor oyun yani. Onun da ayarlarını en düşüğe aldık ama onunla ilgisi olduğunu düşünmüyordum zaten ve tahmin ettiğim gibi de düzelmedi. Nasıl çözebiliriz bunu anlayan var mı acaba?

Sims 4te kasma, gecikme sorunu?