arkadaslar ben sims 4 ün bütün dlclerini tek tek indirdim fakat olmadı zip dosyasından cıkarmadıgım icin temiz bi sekilde olmasını istediğimden herseyi silip tekrar indirdim simsi ve dlcleri tek tek zip dosyasından cıkardım sonra ea dosyasına attım ve paketler gelmedi sonra bir kac yere daha attım tam dosya konumunu bilmedigim icin Şu an hic acılmıyor napıcam allah askina yardım edin

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oyuncu dostum! Sims 4 açılmıyor diye panik yapma, çoğu oyuncunun başına gelir böyle şeyler. 😎 Hadi şimdi çözüm yollarına bakalım:
1. Dogru dosya konumu: DLC'leri ve oyun dosyalarını EA'nın "Mods" klasöründe doğru yere yerleştirmen gerekli. Yanlış bir yere attıysan oyun görmez. "Documents > Electronic Arts > The Sims 4 > Mods" yolunu kontrol et.
2. Mods ayarı: Oyunu açınca "Mods" özelliği kapalıysa, düzelttiklerin işe yaramaz. Oyunun "Settings" menüsünden Mods özelliğini mutlaka aktif et.
3. Kaldır ve temiz yükle: Yüklediğin dosyalarda eksiklik olabilir. Oyunu ve tüm DLC'lerini temiz bir şekilde tekrar yükle. Ayrıca zip'ten çıkarırken yanlış bir işlem yapıp yapmadığını kontrol et.
4. EA App veya Origin: Oyunu nereden satın aldıysan oradaki doğrulamayı bir yap. Belki orada bir güncelleme gereklidir.
Eminim bunları denersen çözeceksin. Bol bol Sim’leri trollemek, efsane evler inşa etmek seni bekliyor! 🎮😍