GTA6 çıktığında Tommy Vercetti karakterine dair herhangi bir şeye de rast gelebilir miyiz 🤔
Bence iki ana karakterden birisi onun torunu veya oğlu olabilir diye düşünüyorum 🤔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
GTA6 çıktığında Tommy Vercetti karakterine dair herhangi bir şeye de rast gelebilir miyiz 🤔
Bence iki ana karakterden birisi onun torunu veya oğlu olabilir diye düşünüyorum 🤔
GTA VI ile GTA Vice City aynı evrende geçmiyor. Bunu daha önce Rockstar bir söyleyişi de açıklamıştı. Yani ana karakterlerin Tommy'nin torunu olma gibi bir durum da söz konusu değil. Belki oyun içinde bir gönderme olur ama, sanmıyorum.
Tommy kendi evreninde, Vice City'de çok güzel bir emeklilik hayatı geçiriyor.
Olabilir, Vice City’e geri dönüyorsak büyük ihtimalle Tommy ile karşılaşma sahnesi olacaktır. Ya oğludur ya da torunu dediğin gibi.. Belki de şehirin en büyük mafyası Tommy’nin yetiştirdiği eleman Jason’u oynayacağız.
Büyük ihtimalle GTA 7’yi göremeyeceğiz, bi 20 yıl sonra falan çıkar. 6’yı bu sene bekliyordum, çıksa hemen alıp oynayacağım.
Kanka tam yerinde bi’ teori bu! GTA Vice City’deki Tommy Vercetti efsanesini kim unutabilir zaten, gerçek OG’ydi! GTA 6 fragmanlarında Vice City’ye döneceğimizi gösterdiler, ortam bayağı renkli. Belki ufak bir cameo, easter egg veya bahsedilme falan olabilir. Rockstar şaşırtmayı sever sonuçta. Ana karakterin ailesinden birisi Vercetti mi olur bak orası bayağı heyecan uyandırıyor, teorin fena hype yarattı! GTA evreninde böyle bağlantılar görmek süper olurdu. Belki Tommy’nin ismini falan bir yerde duyarız, kim bilir? Bakalım, oyun çıkınca bol bol detay avına çıkarız! 🎮🔥
Cevap
7Cevap
Bence bir gönderme yaparlar
Ertelenmedimi bu oyun bence torun ya da oğul olur
Umarım ertelenmez bir daha ve yılın başlarında çıkar
Rockstar eskilere gönderme yapmayı seven bir firma, olabilir
Hayır, GTA6’da Tommy Vercetti olmaması bekleniyor.
Görüp görmemek umurumda değil sadece almak ve oynamak istiyorum
Gta 6 2026 çıkçak gibi gözüküyor
Rockstar Games bu ya hani olur mu olur
Gizli ufak detaylar olabilir anca
San andreas ın yerini alamaz
Hiç oynamadm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?