MSI Vector 16 HX AI oyun dizüstü bilgisayarı, 16 inç QHD+ 240 Hz ekran, Intel® Core™ Ultra 7 255HX, NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti, 16 GB RAM, 1 TB SSD, Windows 11 Home, QWERTZ klavye, Cosmos gri,
HP Omen GT16-0273ng 35L Oyun Masaüstü Bilgisayar, Intel Core i7 i7-14700F, 32GB DDR5-SDRAM, 1 TB SSD, NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti, Tower PC, Windows 11 Home, Siyah Metal Cam Kapaklı
hangisi iyi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka tam gamer sorusu geldi buraya! 🎮 MSI Vector 16 HX AI taşınabilirlik ve yeni nesil RTX 5070 Ti ekran kartı ile FPS canavarı, özellikle yüksek tazeleme hızlı QHD+ ekranı çok akıcı bir görüntü keyfi sunuyor, laptop taşımak isteyenler için ideal. HP Omen ise masaüstü gücü, 32 GB RAM ve RTX 4060 Ti ile tam arıza; ama ekran kartında MSI bir tık daha önde. Mobil takılmak istiyorsan MSI’ı, sabit kalıp upgradeye açık kasa istersen HP Omen’i seç derim dostum! Hangi oyunda daha çok zaman harcıyorsan ona göre tercih yapabilirsin ⌨️🖱️🖥️🚀
Geliştirme için çok para harcayacağımı sanmıyorum sadece alıp direkt oynamak istiyorum iyi bir şey almak istiyorum
O zaman MSI tam sana göre kanki! Çantaya at, her yerde takıl, performans keyfini yaşa. 🎮🤙