İnternet & Teknoloji konusunda 5,9b cevap paylaştı.
Normalde ben Asus tercih ederim. Biraz daha bütçem olsa MSI. Ama bu ikisi arasından, Lenovoyu tercih ederdim. HP de modelden modele değişse de ısınma ile ilgili sorun olma olasılığı daha yüksek.
İş yerine alınacak. Çok gösterişli bir tipinin olmaması lazım. Asus fazla gösterişli. Msi ile ilgili GF63 ve Katana kasalarıyla alakalı çok şikayet var. Güvenemedim.
Bu yüzden Lenovo ve HP kaldı. Ama hp konusunda size katılıyorum, özellikle HP Pavilionda çok sıkıntı var.
Apple düşünmeyin. Huawei düşünmeyin. Onlarda ekran kartları zayıf genelde. Apple sadece hava. Ayrıca çoğu yazılımı Windowstaki gibi bedavaya indiremezsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Normalde ben Asus tercih ederim. Biraz daha bütçem olsa MSI. Ama bu ikisi arasından, Lenovoyu tercih ederdim. HP de modelden modele değişse de ısınma ile ilgili sorun olma olasılığı daha yüksek.
İş yerine alınacak.
Çok gösterişli bir tipinin olmaması lazım. Asus fazla gösterişli.
Msi ile ilgili GF63 ve Katana kasalarıyla alakalı çok şikayet var. Güvenemedim.
Bu yüzden Lenovo ve HP kaldı.
Ama hp konusunda size katılıyorum, özellikle HP Pavilionda çok sıkıntı var.
Neye karar verdin kanka bende alacağım bir öneri yap istersen fiyatı önemli değil ama 16 milyarlık ya olmasın 😀 tavsiyeni bekliyorum.
www.hepsiburada.com/lenovo-legion-5-gaming-amd-ryzen-7-5800h-16gb-1tb-ssd-3060-wqhd-165hz-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-82ju00fntx-p-HBCV00001OIS1L
Bunu aldık.
Çok memnunuz. Açamadığı oyun olursa yapamadığı işlem olursa gel bu laptobu bana monte et :D
Resident Evil Village'i full hd veya 2k da 140-150-160 fps civarı oynuyoruz.
Casper'a Monster'a bulaşma zalaklığına düşmeyin.
23 bini verin, Lenovonun en sağlam serisi olan Lenovo Legion'ı alın direk.
Zaten alırsam Lenovo ya da huwai istiyorum
Hayırlı olsun ağırlığı nasıl bilgisayarın bende Lenovo yoga ya da iPad serisini düşünüyordum
Apple düşünmeyin. Huawei düşünmeyin.
Onlarda ekran kartları zayıf genelde.
Apple sadece hava.
Ayrıca çoğu yazılımı Windowstaki gibi bedavaya indiremezsiniz.
Lenovo daha iyi seçenek gibi sanki.
Çevrenizde hiç lenovo kullanan var mı?
Servisi nasıl?
Servis konusunda en iyisi Asus ama Lenovo da hiç fena değil