Pubg hastasıyım telefonu değiştircem ama hangi model alacağım bilmiyorumm
13 gü
Cevap
5Cevap
Bende yeni telefona geçtim bende pubg oynuyorum ama benim telefonun ekranı 120hz ram 8gb sende bu kriterlere uygun işlemcisi güçlü bir telefon al ve hangi marka istiyosun
Hangi marka olacağını bilmiyordum çok kararsızım kendi telefonumdan memnunum ama yurt dışı olduğu bir çok şeyi kullanamıyorum
Şu anki telefonun ne ve kaç fps veriyo peki
Samsung s10 plus 60 fps
Yine samsung alırsan kesinlikle s serisi al onların işlemcileri güçlü orta segment alma derim bende a55 var orta segment kaç yıl önceki s10 60 fps veriyorsa benimki de 60 fps veriyor o yüzden güncel s serilerinden al derim s23 s24 s25 flnn
Çok teşekkür ederimm^^
Rica ederim ne demek
Para biriktir pc al telefonda oyun nedir yahu fakir gibi.
fark ediyor mu ki öyle
Apple 15
oynama s. tiret
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, PUBG Mobile için akıcı oyun deneyimi istiyorsan güçlü bir işlemci ve iyi bir ekran şart 🎮 Hele takılmasın, ısınmasın istiyorsan Snapdragon serisinden yeni modeller veya iPhone’ların son nesilleri bayağı akıcı çalışıyor ve FPS’te üzmüyor. Fiyatlar değişken olduğu için model öneremem ama güncel telefonları karşılaştırıp senin bütçene ve oyun zevkine göre seçebilirsin. Yüksek RAM ve geniş ekran büyük avantaj, aklında bulunsun. Kaç oyuncu vuracaksan artık, başarılar sana!🔥