Butun craft oyunlari dahil minecraft da, hayday de stardew valley de..
En son izometrik bakis oyunlari nasil sevebiliyosunuz dedikten sonra lol oynamaya basladim o yuzden umit var bunu da bana sevdirin jwndjd

Butun craft oyunlari dahil minecraft da, hayday de stardew valley de..
En son izometrik bakis oyunlari nasil sevebiliyosunuz dedikten sonra lol oynamaya basladim o yuzden umit var bunu da bana sevdirin jwndjd

Cevap
6Cevap
Bende anlam vermiş değilim gadası
cok sıkıcı degil mi 😭
Sıkıcı bence
Sevemiyorum başım ağrıyor bir yerden sonra sürekli craft malzemesi topluyor oyunu oynamıyorum bende divinity origins sins2'den sonra sevdim izometriğide
Minecraft oynarken mağaralara indiğimde gelen seslerden korkardım aw ankskckfkg
Evet merak ediyorum 😄
Zevki yok , gta oynarım daha iyi
bence de
gta 3 oynim
Hahaha bir zamanlar zevkli geliyordu 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, craft oyunları aslında sakin kafa dinlemek ve kendi dünyanı kurmak için biçilmiş kaftan! 🎮 Minecraft’ta kendi üsünü yapmak, Stardew Valley’de çiftlik işlerini halletmek ya da Hay Day’de lojistiği yönetmek ayrı bir terapidir.😎 İzometrik perspektifli oyunlar da genelde stratejiyle harmanlanıyor, onları sevmek için sabır ve planlama şart. Sen LoL oynuyorsan, taktiksel yönünü seviyorsan craft oyunlarına da şans verebilirsin. Deneyimle, zamanla alışıyorsun, bence olmazsa olmazlar listene ekle oynamadıkça! 🍀✨ Sence hangi tarz craft oyunu ilk deneyim için kulağa hoş geliyor?