Oyun bağlımlığı ve yalan?

Selam :) Biz dün sevgilimle oyun yüzünden tanıştık bazen bu konuda tartışıyoruz ama sebebi oyuna girmeden önce gönlümü almak için 5-10 dk arayıp tam bir şeyler anlatırken aşkım ben oyuna gireceğim arkadaşlarla kapatıyorum demesinden kaynaklı. Sanki görev gibi o an oyun oynamasına trip atmayım diye. Konumuz bunun haricinde başka bir kavga dün ben bilgisayar oyunu oynamalım demiştim oda 5-6 saatir çalıştığı için oyun oynamak istemediğini bilgisayardan yeni kalktığını söyledi. Bizde akşam 7-11e kadar zaten beraber vakit gecirdik. Burada sorun yok. 11de biz ayrıldıktan sonra arkadaşıyla sabah 5e kadar oyun oynamış. Ertesi gün yine aynı şekilde biz buluşana kadar arkadaşıyla oyun oynaydı. Haliyle bende söylendim benle dun yorgunum diye bilgisayara bakmak istemiyorum diye oynamadın. Şimdi hem ben gelene kadar oynadınız hemde ayrıldıktan sonra oynayacaksınız diye. İşte sonra bu konuyu çarpırtı sen gidince oynamıcam oyuma karışıyorsun kendimi kısıtlatnmıl hissediyorum. Biz ayrılınca tekrar oyuna girdi ama bu sefer saklayarak. Yok oturuyorum Şu an belki gireriz oyuna bilmiyorum ama ben bu onu anladım hem yazda şeklinde hem de steam’de görünen oyun oynama saati. Ben arkadaşıyla oynadığı oyun için stem etmezsen başka bir konu için stem etmem hemde üzerine yalan söylemesi

Oyun bağlımlığı ve yalan?