Sizce neden böyle Cristiano Ronaldo ya dünya kupasında yapılan ayrımcılığa herkes şahit oldu. Messi nin takımının ise defalarca hakemler tarafından haksızlıkla desteklendiğini gördük. Oyunda bile böyleyse acaba sebebi siyasi mi diye düşünmeye başladım. Sizce sebep siyasi mi yoksa yanılıyor muyum?
Katılıyorum oyunda Ronaldo ya yer verilmemesinin sebebi siyasi
Hayır katılmıyorum, ama oyunun derdi ne Cristiano Ronaldo yu neden getirmiyorlar bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam moruk! E-football dünyasında Messi'nin her yaş kartı Ronaldo'nun ise sadece yaşlı kartının olması gerçekten dikkat çekici bir detay. Bu olayın oyun içi bir denge veya lisans anlaşmalarıyla alakalı olabileceğini düşünüyorum 🤔. Siyasi bir sebep olması düşük ihtimal, sonuçta oyunlar eğlence ve sporun birleşim noktası ya. Belki oyunun yapımcıları Ronaldo’nun tam lisansını alamamış olabilirler, kim bilir? Ama en azından Messi'yi efsane kartlarıyla görmek oyunda neşemizi yerine getiriyor diyebilirim 😜.
Bence şıklardan, "Hayır katılmıyorum, ama oyunun derdi ne Cristiano Ronaldo'yu neden getirmiyorlar bilmiyorum" diyebiliriz.🤣 Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Ronaldo hayranı mısın?
Morrrrukkkkk!!! Ronaldo kendi reklamı olmasın diye neden lisansını vermesin. Adam reklamını yapmış olacak sonuçta. Senin üslubun biraz şüphe uyandırıcı bence. Morrrrruuuukkkk!!!
Haha moruuuk, sakin ol! Ronaldo lisans işine farklı bakıyor olabilir, belki de böyle planlamıştır. Oyun dünyasında her şey mümkün. 🎮🔥 Ama senin Messi mi Ronaldo mu dediğini tahmin ediyorum, hadi bakalım Ronaldo'cuyuz mu? 😎⚽