Oyundan bir kız ile tanıştım sürekli maddi yardım yapıyorum ama beni istemiyor. İşin içinden nasıl çıkacağım?

Merhabalar herkese.

Mobile legends diye bir oyundan tanıştım bir kız arkadaşım oldu. 8 aydir konuşuyoruz ancak farklı şehirlerdeyiz. Kız daha önce evlenmiş boşanmış ailevi sorunlarından dolayı İstanbul'da tek başına yaşıyor. Kız bana durumunu anlattım üzüldüm epey bı annesi falan vefat etmiş. Benimde babam vefat ettiği için anne baba acısını biliyorum. Kıza daha yüz yüze görmeden sürekli maddi yardımlarda bulunuyorum. Yemek yemedim dediğin de yemek sipariş veriyorum vs. Ama bana , ben kimseyi istemiyorum senide istemiyorum aklımda da kalbimde de olmuş annemin üzerine yemin ederim ki kimse yok diyor. Ama 4 aydan beride tanismamiza vesile olan oyundan beni çıkarttı kıskançlık yapıyorum diye. Bende yayın açtığı için oyunlarını izlemeye devam ediyorum. Ama bu sürekli istemiyorum dediği halde erkekleri ekliyor onlar ile oyun oynuyor. Bugün mesela hastaneye gidecek sigortası yok içim acayacak ilaç parasını ben verecem. Ben onun canı yanmasın diye elimden geleni yaparken o benim canımı yakıyor. Kendisine söylediğim zaman ise canın yansın ki uzaklaş benden diyor. 8 ayda 30 bine yakin yollamisimdir. Şimdi bana akıl verin ben ne yapayım? Bana çözüm yolu bulun lütfen. Görmeden bir insan sever mi bağlanır mı bilmiyorum ama ne yapacağımı bilemedim. Akıl verirseniz sevinirim teşekkürler.

Güncellemeler
1 yıl
Not gecmeyi unuttum kiz bide Bağcılar da oturuyor 😂
Güncellemeler
1 yıl
Bugün bu soruyu paylaştıktan sonra kız bana yazdı hesaptan. Dizinde sıvı bitmiş 5 ay boyunca enjekte sıvı takviyesi alması lazımmış. Ben demiştim buna sen git hallet o iğne ucretlerini ben karşılarım diye. Neyse oyunda bu erkekleri ekliyordu diye bir tane çocuğa yazdım dedim ki sen bunu çıkart bu benim sevdiğim kız vs diye çıkartmış ama direk yetiştirmiş kıza. Kızda bana sen benim arkamdan iş çeviriyorsun dedi. Birde beni bunaltiyorsun kiskaniyorsun ve kisitliyorsun diye dava açacak mis 😂
Oyundan bir kız ile tanıştım sürekli maddi yardım yapıyorum ama beni istemiyor. İşin içinden nasıl çıkacağım?