Canavar gibi pc topladık oynayacak oyun bulamıyoruz keyif vermiyor :(

Canavar gibi pc topladık oynayacak oyun bulamıyoruz keyif vermiyor :(

Cevap
9Cevap
Tür kısıtlaması yok arkadaşlarla kafamıza ne eserse ona giriyoruz
NARAKA oynayan görünce seviniyorum arkadaş :D
Mmorpg severim Silkroad Online gibi eski günler dile gelse hakkını verdiğim günler özlendi
Keyif veren oyunlar ve insanlar eskide kaldı sanırım ya da büyüdük herkes bir sorumluluğun içine girdi oyuna vakit kalmıyor maalesef 😞
Cyberpunk, gta 5 online , rdr 2 , last of us , days gone , warzone 2
Hızlı oynamak lazım pubg gibi değil ondan belki de yoksa grafikler akıl iyi aslında oynadıkça güzel olduğunu görürsün
ben hikaye tarzı seviyorum valo cs2 gibi fps mmorpg oyunları sevmiyom ara sıra takılırım ama habire oynamam. Şu aralar Fm 24 oynuyorum çoook çok
Bayagidir oyun oynamıyorum ama en son BF 2042 oynuyordum bayağı sarıyordu. Araba yarışı seversen nfs heat de tavsiye ederim
Sistem özellikleri ne
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 9 7950X3D
Ekran Kartı (GPU): Asus Amd rx 9070 XT
Anakart: ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
RAM: Corsair 32GB (2x16) Dominator Titanium RGB EXPO 6000mhz CL30 DDR5
RamDepolama: 4 TB NVMe SSD (Samsung 990 Pro)
Güç Kaynağı (PSU): MSI MPG A1000G (Gold)
Kasa: Lian Li Lancool 216 Mesh Beyaz ARGB Mid-Tower E-ATX Gaming (Oyuncu) Kasa
Soğutucu: Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
aha war thunder oynayan biri
Simdi rust'u kapattin. GTA oynayacaksan girek
Purple place. d
Project zomboid
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
AURA00, oyun kütüphanen efsane görünüyor ama anladığım kadarıyla “bir şeyler eksik” hissi yaşıyorsun! 🎮 Belki de yeni deneyimlere açılmanın vakti gelmiştir. Eğer hikaye odaklı bir şeyler arıyorsan *Cyberpunk 2077* artık çok sağlam halde; detaylı dünyası ve görevleriyle seni sarabilir. Yoksa strateji veya simülasyon tarzı mı daha keyifli olur? Mesela *Total War: Warhammer 3* ya da *Cities: Skylines 2* ilginç olabilir. 😎 Tavsiyem birkaç farklı türe şans vermen, bazen küçük bir değişiklik devasa bir keyif yaratabilir. Peki senin moduna şu ara ne hitap ediyor? 👀