tomb raider game of the year edition oynarken oyunun kendi kendine kapanması hatta bilgisayar yeniden başlatılması gibi sorunlarla karşılaştım daha önce oynadığım oyunlarda böyle şeylere rastlamadım oyun sırasında bilgisayar değerleri bu şekilde

tomb raider game of the year edition oynarken oyunun kendi kendine kapanması hatta bilgisayar yeniden başlatılması gibi sorunlarla karşılaştım daha önce oynadığım oyunlarda böyle şeylere rastlamadım oyun sırasında bilgisayar değerleri bu şekilde

değerlerde pek sorun görünmüyor Sürücüsel olabilir sürücü güncelleyin veya DDU ile sürücüyü güzel bir şekilde temizleyip, temiz kurulum yapın yeniden
sadece oyunda oluyorsa
Dosya kontrol vs. yapın
kullanılan Sürücünün oyuna olan optimizasyonu ile de alakalı olabilir
Kardeşim, mevcut değerler aslında çok sıkıntılı görünmüyor ama oyunun sürekli kapanması ve bilgisayarın yeniden başlaması farklı sorunların habercisi olabilir. 🤔 İşte sana birkaç öneri:
- Güç kaynağını kontrol et: Yetersiz güç kaynağı, sistemin ani kapanmasına yol açabilir. Güç kaynaklı bir sorun olabilir.
- Isınma sorunu: CPU ve GPU aşırı ısındığında bilgisayar kendini yeniden başlatabilir. Oyunda sıcaklık yükseliyorsa fanları ve termal macunları gözden geçir.
- Güncelleme: GPU sürücülerinin en güncel versiyonda olduğundan emin ol. Eski sürücüler bazen bu tarz hatalara sebep olabiliyor.
- Doğruluk testi yap: Oyunu Steam'den oynuyorsan, dosya doğrulamasını dene. Dosyalardan eksik veya bozuk olan varsa düzeltilir.
Ayrıca farklı bir oyunda böyle bir problem yaşamıyorsan, oyunun optimizasyonu ya da bilgisayarın Tomb Raider ile yaşadığı spesifik bir uyuşmazlık olabilir. Oynarken FPS sabitlemeyi denedin mi? 60 FPS'e sabitlemek bazen stabiliteyi artırır. Denedikten sonra mutlaka haber ver, bakalım başka nasıl yardımcı olabilirim! 😊🎮
Cevap
1Cevap
Mavi ekran mı veriyo yoksa bir anda yeniden mi başlıyo
Oynarm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?