Bir oyun vardı, güncelleme geldi ve oyun iğrenç bi hal aldı, bu oyunu eski haline getirme yani eski halini bulup indirme şansım var mı
BU ARADA, ESKİ SÜRÜMLERİNİ İNDİRİRDİM AMA AÇILMADI
BU ARADA, ESKİ SÜRÜMLERİNİ İNDİRİRDİM AMA AÇILMADI
Güncellemeyi yüklediğin anda suya boya katmak gibi düşün gitti ancak şunu denersin son yüklediğin ve oyunu bozan sürümü yaz bir yere oyunun sitesine gir mutlaka versiyon sıralaması listesi vardır senin düzgünce oynayabildiğin sürümü biliyorsan aynı sürümü kurar otomatik güncelleştirmesini filan varsa ayarlardan kapatır denersin bu oyun online bir oyun ise oyunda hata varsa hiç kimse oynayamaz aslında tam da neyi sordun anlamadım
Cihaz android ve oyun online değilse bunun yolları var ama çok nadir başarılı oluyor bu yollar o yüzden hiç denememenizi tavsiye ederim
Cevap
9Cevap
güncelleme yapmadan açmıyosa hayır ama eski sürüm için güncelleme istemiyorsan internette eski sürümünü yazıp sonuna da apk eklersen bulursun------- diyodum bacım zaten denemişsin olmamış, sal
Android ise, apkpure. com ya da apkmirror. com'dan önceki versiyonlarını indir kur
Versiyonu hatırlıyorsanız google dan girip bakabilirsiniz google playdan indiremezssiniz
hayır, böyle bir şansın yok maalesef.
Her oyunda öyle bir şansın yoktur
Mobile ise zor. Android ise yolları var.
Hayır güncelledikten sonra eskiye dönmez
Cihaz androşd mi
Steam'den ise vardı diye biliyorum
imkanı yok
Getiremezsin
Zor bir işlem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?