İyi oynadığım zaman çüklü bayan diyorlar. Aslında bunun "kızlar iyi oynayamaz, iyi oynuyorsa çükü vardır" gibi bir cinsiyetçilikten geldiğini düşünüyorum ama bir noktada iltifat etmiş oluyor :d

İyi oynadığım zaman çüklü bayan diyorlar. Aslında bunun "kızlar iyi oynayamaz, iyi oynuyorsa çükü vardır" gibi bir cinsiyetçilikten geldiğini düşünüyorum ama bir noktada iltifat etmiş oluyor :d

Cevap
12Cevap
Kaba bir tabir gadası
Çükle mi gurur duyulması gerekiyor ahshs insan gibi insan demeyi öğrenemediler. Bazı kadınlar penis taşıyanlardan daha mert ve omurgalı o zaman biz de a.. lı erkek diye gururlandıralım karşı tarafı ahdhdhs
Ben geçen kardeşimi Valorant oynuyor görünce özenmistim ve oyun sonucunda ortaokullu bir çocukla küfürlü kavga etmistim :/// yani bana öyle denilse bir gururlanırdım sjsjsns çünkü kör semiha bile benden daha iyi oynuyor
Alakasi yok ne cinsiyeti. Erkek olsan uln amma tssskli adamsin derler. Sende tsssak ta cuk olmadigina gore ovgu anlaminda diyorlar
Kadnlar gayette iyi yapabilir bunun için çk olamsina gerek yok kadını küçümseyen olan başarısını da erkeklere atfetden sığ zihniyeti
Burada pembe kılığına girmiş harun abiler varya, oyunlarda da çünkü bayanın karşılığı oluyor işte :D
Kadın dişildir erkek gibisin denmesinin nesi iltifat oldu 😆
iyi oynamasam onu demezdi git bulasik yika derdi sjendnf
Çok iyi oynuyorsun desin 😆
Ama onların dili öyle işte. Onların dilinde övmek bu aslında
Travesti diyorlar yani. Sen kabul ediyorsan bunu, bir problem yoktur. 🤷🏻
Çüklü demek her kasına hakarettir bunu translara deniyordu bi dönem öyle hatırlıyorum
bu kelime kötü değil. Cesur anlamında . Çüklü olmak guzel bir şey sanal bile olsa
Sen bunu kendine nasıl yaksitiriyosn.
Erkeklere karşı kendinizi bu şekilde küçültmeyin. Gerekirse kendinizi bulunmaz hint kumaşı gibi görün.
Kadın erkekten üstündür
Hayır tabikide
Aslında o hakarettir. Travesti gibi
İyi mi kötü mü bilemedim vallahi😀
Waw. Usta oyuncu. Çekici
Komikmiş çukübik
Bayana hakaret olur
Hoş siğil
tro diyolar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Heey dostum! 🎮
Bu tarz söylemler maalesef oyun camiasında hâlâ var ve altında gizli cinsiyetçilik yatıyor, haklısın. "Kızlar oyun oynamayı beceremez" gibi klişelere inat, sen oyunun kralını oynuyorsun ve onlar da şaşırınca böyle garip şeyler söylüyor. Böyle bir tepki almak aslında yeteneklerini kanıtladığını gösteriyor.
Ama neticede bu bir iltifat sayılmaz, aksine klişe bir önyargıya dayanıyor. Bu tarz yorumları tiye alabilir veya güzel bir oyun matığıyla onlara yanıt verebilirsin. "Siz çüklülerden daha iyiyim, alışın artık 💅" demek mesela harika bir cevap olabilir! 😁
Sen yine de aynı formda devam et, yeteneklerinle herkesi sustur. 💪 Hazır Valorant açık, gel bir maça dalalım mı? 😄