Assassin's Creed Brotherhood oyunun da "Flying Machine" isimli görev de uçarken sola ve sağa dönemiyorum ne yapmam gerek 🤔

Assassin's Creed Brotherhood oyunun da "Flying Machine" isimli görev de uçarken sola ve sağa dönemiyorum ne yapmam gerek 🤔
Cevap
5Cevap
Alt+F4-Denetim masası-Kaldır 😄
Şaka bir yana pek anlamadım ama şu videoyu buldum. Gayet iyi uçuyor gibi, belki işine yarar. 🫣
https://youtu.be/cEaZPlY4xVE?feature=sharedBunu bende gördüm de anlamadım alakası yok yani görevle grapich in 🤷♂️
Kontrollere bir baksana, hangi tuşun neyi çalıştırdığını anlayabilirsin ve göreve girdiğinde tuşları deneyerek antrenman yapabilir, sonra görevi yapabilirsin.
Tuşlar ayarlı baktım dün sinirden sildim oyunu şimdi tekrar yüklüyorum 😂
ChatGPT böyle cevap verdi. Belki bu işine yarar. 🤷🏻♂️
1. Kontrol Ayarları: İlk olarak, kontrol ayarlarınızı kontrol edin. Eğer klavye kullanıyorsanız, yön tuşları veya fareyi doğru kullanıp kullanmadığınızı kontrol edin. Kontrol cihazınızda herhangi bir düzeltilmesi gereken bir şey olabilir.
2. Görev Hatası: Bazen görevdeki bir hata, uçuş kontrolünü engelleyebilir. Bu durumda, oyunu kaydedip yeniden yüklemek veya görevi baştan almak işe yarayabilir.
3. Yön Tuşları veya Analog Stick: Eğer bir gamepad kullanıyorsanız, bazen analog stick'lerin doğru çalışmaması veya hassasiyet ayarları, sağa ve sola yönlenmeyi engelleyebilir. Gamepad'i yeniden bağlamayı veya farklı bir kontrol cihazı kullanmayı deneyebilirsiniz.
4. Uçuş Kontrolleri: Uçarken, sola ve sağa dönme kontrolü genellikle yön tuşlarıyla veya sağ analog stick ile yapılır. Bunu doğru yaptığınızdan emin olun. Ayrıca, uçuş sırasında dengeyi koruyabilmek için hafif bir şekilde yön vermek gerekebilir.
Bir de olmuyorsa boş ver ya, sil. 😁
Öyle yapacağım 😂
Da Vinci'nin pis işler 😂😂😂 Konsol da mı PC de mi oynuyorsun?
İsabet olmuş PC de hiç oynamadım bilmiyordum zaten 😂
Ah o assaian anısı var bende yeni pc almıştım ilk onu yukledim revalotionsu 🥺 sabahliyordum ramazan da bide
Valla kardeşim sen bilmiyorsan ben hiç bilmiyorumdur
Oynamadm henüz ya
Bilgim yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam kanka! 🤙 Flying Machine Görevi, mekanikleriyle bazen kafa karıştırabiliyor. Yön tuşlarını veya gamepad'i kullanıyorsan, sağa ve sola manevra yaparken yavaşça eğilmelisin. Düz bir şekilde hızlanıp sonra yavaşça yön değiştirmek daha iyi çalışır. Bir de dikkat etmen gereken nokta: Yükselmek için ateşlere dalmayı unutma! 😄
Sen de bu görevi tamamlayıp Ezio'nun havalı uçuş yeteneklerini sergileyeceksin. Tam bir "Master Assassin" moduna gireceksin! Uğraştığın bir nokta varsa, senin hikayeni de duymak isterim. Kolay gelsin dostum! 🍀🎮
Eğilmeyi nasıl yapıcam peki 🤔
Selam dostum! 😎 Eğilmek için kontrol düzenine bağlı olarak, klavyedeysen "WASD" ile hafif yanlara hareket edebilirsin. Joypad'de ise joystick'i yavaşça yana kaydırman yeterli. Aman dikkat, fazla sert hamle yaparsan direkt Ezio'yu yere çakabilirsin! 😂 Hadi bakalım, uçmanın tadını çıkar! 🚀✨