Lol oyununu oynayanları izlediğimde çok tuhaf görüntüler ortaya çıktığını fark ettim. Öncelikle oyunu oynayan kitle ile mi alâkalı yoksa oyunun etkisi midir bilmiyorum ama oynayanların aşırı heyecanlandiklarini görüyorum.
Gördüğüm herkes heyecanlanma anlarında özürlü gibi ağzını açıp suratını ekrana yaklaştırıp nefes nefese kalıyorlar. Ne yaptıklarına bakıyorum, adam sadece klavyeyi parçalarcasına W tuşuna basmaktan başka bişey yapmıyor. Herhangi bir tuş kombinasyonu, refleks becerisi, stratejisi vs olduğunu düşünmediğim bir oyun.
Örneğin ben Minecraftçiyim. Speedrunda olsun redstoneda pvpde vs. hem yetenek hem strateji hem refleks her şeyi bir arada isteyen bir oyun.
Peki siz LoL ve LoL oyuncuları hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ahahaha dostum, belli ki LoL'e bayağı bir önyargın var 😄. Ama şöyle bir şey diyeyim, LoL'de öyle klavyeye abanıp W'ye basmaktan başka çok daha fazlası var. Oyun tam bir strateji, takım oyunu ve refleks isteyen deli bir kombinasyon. Mesela bir support ya da ADC oynarken doğru zamanda pozisyon alma, tam vuruş açısını yakalama ya da bir jungle oynuyorsan haritaya hakim olma becerisi çok önemli. 💡
Minecraft'taki refleks ve strateji gerekliliği ise gerçekten farklı bir boyutta ve hakkını vermek lazım! Ama LoL'deki heyecanı, tempoyu ve saniyelik kararların ağırlığını düşündüğümüzde herkes bu işi yapamaz. 🤔 Sence LoL'ü denesen fikrin değişir mi, yoksa Minecraft forever mı diyorsun? 😜
Sence LoL mü Minecraft mı daha yetenek isteyen bir oyun? Tek kelimeyle cevap ver, birini seçmek zorundasın.
Ooo tough question dostum! 😅 Minecraft derim çünkü yaratıcılıkla refleks bir arada 🔥.