AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
oyun mu bırclarını ödeyecek
Direk boşan awq
Terk etme zamanı gelmiş
Konuş onunla
Geçmiş olsun
Canım konuşmayı dene önce bir al karşına
Psikologtan randevu alın
Mastirbasyon yap
Ne alaka ya kadın ne diyor sen diyorsun seviyeye bak Yarabbim sabır
Snaane dingöz
Sus velet
Kes mk man. yagi
Ahahah cücüge bak
Sen hep cücük buldun heralde
Sende kendinle oyna
Terk et
Düzelmez o
boşa gitsin
Destek alacaksınız
Acil boşan
Çalışmıyor mu
Aldat oda ne pok yerse yesin
Boşanma ama konuş
Mlbb mi oynuyor
adam olmaz
Boşan
Adamin hedefi e sporcu olmak mi sor bur
Paralı oyun mu?
Kurtar kendini
Bekara karı bosamak kolay cümlesinin tam örneği.
Baska bisey yok aklinizda zaten.
Böyle bir adamla ömür mü geçer sizce?
aile kurduktan sonra bakamayıp sorumsuzca davranıp olgunlaşamadıysa annesi baksın kimsenin coluğunu cocuğunu eğlemek zorunda değil insanlar
Sen de elinde telefon sagda solda yorum yaziyorsun. Seninle de ömür geçmez. Seni de bosasinlar.
Kabahat bulmak kolay.
Adam maddi olarak batmis. Bu tür seyler Kumara giriyor. Gidip konussun destek olsun vazgecirsin. Yoksa sürekli kurtarayim derken daha da batacak.
Seninkini de göreceğiz, sen büyük konusmaya devam et. Öyle agzin gözün eğilerek evleneceksin sen de. Seninkini de gorecez.
@Musti423 kıza ne diye beddua okuyorsun? gayet haklı. ailesi olan birisi en başta kumar oynamamalı. onu da geçtim eşiyle bile ilgilenmiyor. boşamakta haklı. oyuna vakti var eşine yok mu? hangi kafayla bunu savunuyorsunuz? kadın gider konuşur manevi olarak destek olur ama durum aynıysa kesinlikle boşamalı. saçma sapan kişiler yüzünden kimse ömrünü feda etmek zorunda değil. bunu savunduğuna göre sende kumar bağımlısı falansıj herhalde? bir de utanmadan insanların geleceği hakkında konuşup beddua ediyor yazık
Sen bur daha oku bakalım kimi savunuyorum. Ayrica bu adama ağzınızın suyu akarak Evet dediniz. Belki sizi seven vardi ama özellikle bu adam olsun dediniz. Şimdi bir hatasi ile hemen ayril kurtul. Senjnle ilgilenmeliydi vs vs.
Evet biliyoruz ne yapmasi gerek olduğunu. Soruyu soran kisi bile daha edepli. Esinden vazgecmemis gelmis çare ariyor. Buradakiler ne yapiyor? Hemen boşa.
Hakim: ne oldu sebep ne?
Cevap. Oyun oynuyo bana bakmiyor.
Bu beyin meselesi.
Gercekten soruyu soran kadar bile olamıyorsunuz.
seninle ilgilenmemesi basit bir hata değil. seninle ilgilenmeyen kişiyi ne yapasın? psikolojik sorunlar nedeni ileyse destek olunur. ama durum aynıysa ayrılmak gerekir. keyfi için ilgilenmiyorsa direkt boşanmalı. evet boşasın sorun nedir? seninle ilgilenmeyen birisi için ne diye uğraşasın? kimse kimseyle uğraşmak zorunda değil. soruyu soran kadar bile derken? herkesin düşüncesi farklıdır. millete beddua okumak yerine saygı duy. beyin meselesi olduğunu hiç sanmıyorum şu yazdığın saçma yorumlara göre:D senin gibi erkekler sadece ilgilenmeseniz bile kadınlar sizinle ilgilensin istersiniz hayır efendim kimse sizinle uğraşmak zorunda değil acı gerçek zoruna gidiyor belli ki :D değer vermeyen biri için kadın niye hayatını boşa geçirsin? sebep saysana bana? sayamazsın bile hadi işine
Demek istediğimi anladığın için teşekkür ederim. Beddua edilecek bir yorum yapmadım. Kişi o kadar agresif ki direkt saldırı olarak yorumlarını yöneltmiş. Burası soru cevap şeklinde ilerleyen bir platform. Birisi sorusunu sormuş ve bende cevapladım. Görüşler farklı olabilir. Burada kendisi edepten bahsediyor fakat kendi ettiği beddualar edepsizlik değil mi sorarım?
size dememiştim. beddua eden karşı taraf. ona yazmıştım.
Kaybolaniz sen de lafın bana ise sen de büyü.
Hiçbiriniz şu soruyu soran kisi kadar değilsiniz.
Daha sorunun kaynagi hakkinda zerre bilginiz yok.
Yanlis yaptim. Coluk cocugun zaten burada ne isi var ki. Emek verip de cevap yazıyorum. Anlamayacaginiz bariz belli. Suz evlenmeyin haa sakin haa
Ladywine kusura bakma sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. O teşekkürü sana etmiştim. Ben sizi anladım. Haklısınız savunduğunuz için teşekkürler
Tabi ben kötü oldum. Tamam oyle bilin. Beni herkes taniyor merak etmeyin.
Coluk cocukla ugrastigimi bilmiyordum.
Beyefendi kimse size kötüsünüz demiyor. Bana karşı yaptığınız yoruma asla terbiyesizce bir yorum yapmadım. Benden büyüksünüz saygım var. Kendi görüşümü belirttim katılmıyor olabilirsiniz.
Çoluk çocuk diyerekte küçümsemenizi doğru bulmuyorum. Size göre yaşımız küçük olabilir fakat hepimiz 18 yaşını geçmiş reşit bir bireyiz. O yüzden kusura bakmayın ama sizin söz hakkınız kadar bizim söz hakkımızda var. Uğraşmak istemiyorsanız en başında yorumuma cevap vermeyebilirdiniz.
Ilk senin kurtar kendini yorumundan sonra nasil cevap vermisim sirayla okurmusun baştan. Ben ne cevaplar verdim de is buraya geldi
Şu avukatin 21 yasindaki cocuk isi bozdu. Bu sitede 20 yasindakiler kendini cok bilmiş görüyor yaa. Babasi yasindayim. Hic edep saygi var mi? Bana yazdigi yorum tahrik edici. Bende saldiriya geçerim. Diyorum yaa soruyu asil soran kisi bile edebiyle yazmış. Ona hic lafim yok. Keske yardimci olabilsem.
Öncelikle geç dönüş yaptığım için kusura bakmayın. Açıkçası "Kurtar kendini.", "Boşa." tarzı yorum yazanları anlıyorum ve neden böyle yaptıklarını teker sormuyorum. Burada şu kadar kelime yazılacak diye bir sınır yok. O sebeple sırf bir yorum yazdı diye birinin üzerine yüklenilmesini yanlış buluyorum. Bazen insanlar kurtarılmak istemezler. Neden diyeceksiniz. Örneğin sigaranın zararları paketlerin üzerinde bile yazarken insanlar sigarayı içmekten vazgeçiyor mu? Hayır. Bu seferde üzerindeki fotoğrafın daha az rahatsız edici olduğu paketi talep ediyorlar. Kaç yıllık evliliğimde yeri geldi çalışmadığım zamanlarda haftalarca evden çıkmadığım oldu. Bende gençtim. Dolaşmayı gezmeyi herkes kadar hak ediyordum. Eşim tek çalışıyor bir şey isterim alamaz canı sıkılır diye evde oturdum. Çalışmaya başladım aldığım çoğu şeyi kendim aldım. Bu seferde eşimin ailesi ne alsam laf yaptılar. Parayı oğullarından almış olsam bile onları ilgilendirmeyecek şeyler için kendilerinde laf söyleyecek gücü buldular. Cahillik işte zamanında bu cüreti onlara veren bendim. Şimdi görüşmeyi kafasını dinleyen yine benim. Ben fazla anaç bir kadınım, kolay vazgeçemiyorum. Bir de çalışsam da 60-70 kazanmadığım için ha diyince bir yere gidemiyorum. Fakat yorgunluğum artık dışarıdan fark ediliyor. Gören sebebini soruyor. Allah herkesin hakkında hayırlısını versin.
Soran kişi, ben kendi yorumuma sıra gelmeden başkaları ile laf dalaşına girdim. insanlar öyle ki hemen saldırıya geçiyorlar. Ben ise durumu anlayıp değerlendirmek isterim.
Eşinin oyun bağımlısı olması, bir nevi oradan para kaybettiği için bu sefer de geri kazanmanın derdine girdi. Bu aslında Kumar oynamakla aynı ayarda bir şey. Bunu kocandan vaz geçirmen lazım. Çünkü ardı kesilmeyecek. Umarım bundan kurtulur ve tekrar hayatınıza geri dönersiniz.
Bence biraz destek olup bu oyundan kurtarmasını sağla. Sonrasında yine gelişmelere göre bir yol izleriz. Sana da büyük geçmiş olsun, inşallah hayırlısı olur.
Boşan
Bosan
Kucağına otur
@gull2622
ağır depresyon
Sıkıntıli işler
Yazık
Adam iflas açıklamış
Büyük sorun
Çok zor bir durum.