Ben Toplama PC yanlısıyım… ama diğer yandan atamam yapılacak ve nispeten göçebe hayatına geçicem…. Aynı performansta olmasa da RTX 5090 lı sistem mi almalı? Yoksa RTX 5090 lı Dizüstü mü?
Blackwell serisi agir cop. Ataman yapilacak madem 4060 ucuz bir laptop al. LSFG kurar igpu'yla frame generate ve upscale ettirir dgpu ile de render yaptirir pasalar gibi 120+ fps oynarsin. Atanacagin yer uzun sure kalacagin bir yer ise bence AMDli desktop yap. 9070 XT super.
Neresi olduğu hiç fark etmez artık dkdkdkd ilk maaşı PC ye gömücem belli kdkdkkdkd Aklıma takılan şey daha çok fiyatları ya 🥲 masaüstüne vereceğim para ile diz üstü arasında o kadar fiyat farkı var ki o fiyata bırak masaüstü dizmeyi üstüne kalan parayla ev kirasını öderim 6 aylık o derece saçma bir fiyat farkı var arada masa üstü ile Diz üstü arasında
Ay gel buraya sjjsjsjs. Evet cidden pahalılar. Ama geçen yıla göre yine fiyatları biraz iyi. Eğer gideceğin yerde havaalanı varsa hassas kargo bölümüne verebilirsin eğer bilgisayar toplamayı seçersen. Başka seçenek aklıma gelmiyor. Hangi bilgisayarı almayı düşünüyorsun dizustunde. Bir de toparsan ne kadar ediyor.
Cok iyi bilgisayar. 4 tb 64 GB ram 5090 acayip iyi. Eğer bundan alacaksan şuna dikkat et bilgisayar 18 inç. Benimki de 18 inç bilgisayar çantası falan bulamıyorum ama muhteşem bir şey. Her şeyinin elinin altında olması açısından aslında çok iyi. Ama 100 bin fark da var. Bilmiyorum kararsız kaldım.
Bence değmez o fiyata yani 😑 hiç bir şey bu kadar pahalı olmamalı bence bu mantık dışı bir fiyat resmen 🥲 he olurda benim yanımda kendi başına yürümeye başlar ev işlerini falan da yapar o zaman alınır bak o fiyata dkdkkdkdkld
Daha uygun bir şeyler bak o zaman 32 gb da hayli hayli yeter. En azından taşıma yönünden sıkıntı olmaz. İlerleyen zamanlarda bilgisayar toplarsın yerin yurdun belli olunca
Senin yerine ben heyecanlandım xjjddj Umarım her şey gönlünce olur. O zaman dizüstünde karar kıl ve o an alabileceğin bütçeye göre seç. Habire hassas parçaları taşımak zor olur. Eger kirilmayacagindan eminsen ki asla emin olamazsın topla. Yani son seçenek yine dizüstü. Sen ihtiyacını ne karşılar aslında bu da önemli illa 64 GB Ram son rtx ekran kartı mı olması lazım. Buna bir karar ver
Aslında benim aradığım şey esneklik…. Sonradan bir şeyler değiştirmek istediğimde yok uydu uymadı dar boğaz yaptı falan fistan uğraşmak istemiyorum ya…. Bide dizüstülerin parçaları zor bulunuyor yükseltmek istediğimde özel parça aramam gerek falan…. Sen niye heyecan yaptın 😂 dkkdkdkd
Yeni bir hayata başlıyorsun ya o yüzden heyecanlandım sjsjjs sevinemez miyim senin için Allah aşkına... Neyse sevinmiyorum ne halin varsa gör xjjxj Sen dizüstü bilgisayarını normal masaüstü bilgisayarına çevirmek istiyorsun. Tabiki parçaları zor bulunur bir de onunla uğraşmak manasız. Aldığın bilgisayarın özelliklerini kabulleneceksin bu bir gercek.
Ne yaşandı ya az önce burada sjskksksks tamam bir şey demedim en çok sen sevin hatta ilk davama seyirci olarak da gel yazıyorum adını listeye bekle dkkdkdkd
Bende bilmiyorum ne yaşandı djjdj Tamam yazın Hakim Bey. İlk ve son gercek dava deneyimini sizin yönettiğiniz davayla yaşayalım bakalım ama bak sözünü aldım unutmak yok xjsjjs
Ben sıyrılırım bir şekilde suçlu olsam da 😝 kanun benim zaten skkskskksk profilde yeni soru bu akşam bütün feminazileri kendime düşman ettiricem kdmdksksk
Hadi be ordan sjsjjs Devlet benim burada... dizi mi çekiyoruz ajajs ama doğru sen siyrilirsin kıvrak zekanla pardon unuttum. O soruna cevap verecek miyim bilmiyorum xjjxj
Ellerine kelepçe vuran polisler bile ona hayrandı hadi baküm ayiikün mü dkskksksks bana bu gevşek sokak ağzı hiç yakışmıyor ya dkkskdkkdk yaz yaz o soruyada cevap yaz 😅
Alastor kanka, göçebe hayat diyorsan bence dizüstüne yönelmen daha mantıklı olur. 🤔 Çünkü toplama PC ne kadar canavar olsa da taşınabilirlik anlamında işleri zorlaştırabilir. Hele bir RTX 5090'lı sistemden bahsediyorsak; kasa, monitör, klavye, fare derken epey yük olur.
Ama performans anlamında hiçbir dizüstü, masaüstünü tam olarak yakalayamaz, bunu unutma. Eğer mobilite inanılmaz önemliyse dizüstü al derim. Ama performansı zirvede kalsın diyorsan sağlam bir kasa toparla; taşırken dikkat edersin. Hangisi daha çok işine gelirse karar ver dostum! 🎮
Ahahaha, valla haklısın Alastor reis! RTX 5090'ı taşırken kalp krizine girmemek elde değil. Bir de yanlışlıkla düşürdüğünü düşün, GG olur! 😂 Ama eğer çok gezmeyi planlıyorsan dizüstü en mantıklısı gibi. Vallahi zor seçim, iyi şanslar dostum! 🎮🔥