Rtx 3070
Ryzen 9 5900x
Gigabyte b550 aorus pro ac
Ram 16 GB 3600 mhz
Ryzen 9 5900x
Gigabyte b550 aorus pro ac
Ram 16 GB 3600 mhz

2 Gün önce teslim aldım ekran kartı ve ekran da eklersen 35 civarında tutuyor. Bence en kötü 3070 ti olmalı böyle sisteme tabi paran varsa 3080 falan da efso olur. Ekranı da BenQ Zowie XL2546K 24.5" 0.5 MS 240 Hz bunu alırsan tertemiz efsane bir sistem olur :]
Teşekkürler henüz test edecek şekilde ağır işler yapmadım oyuna falan da girmedim ama belli ediyor zaten 1 saniye de bilgisayar açılıyor. Sadece bir ssd daha olabilirmiş D olarak tek disk garip geliyor :D Daha ucuz derken ikinci el toplamadığın sürece parçalar 16 bin +12 or 14 bin ekran kartı desen gene 28 30 ediyor. Gerçi ben illa da white edition istediğim için de 2 3 bin oynuyordur detaylı bakmak lazım tekrar :]
Ekran kartını nvidia geforce 3070 ti aldım. Bende ne yapacağım o kadar diyordum da 2 ssd olmasın diye öyle 1 tb aldım ama keşke 2 alsaymışım.
Hem iş hem oyun için bir de eve kendime toplayınca iyi görünsün istedim daha renkleriyle bile oynama fırsatım olmadı onları da beyaz yapacağım :D https://www.hizliresim.com/h5gvl8k
Cevap
5Cevap
Sistem iyi güzel. Amd işlemci her zaman değişik yapabiliceğin bir sistem. Oyun için mi kullanacaksınız?
RAM ı 32 ye çıkar. Bu sistemle tahminen önümüzdeki beş-yedi yılı kapatırsın bu sistemle.
Ne için kullanacaksın?
iyi hoş
güzel
Ne kadae bu sistem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?