Gerçek hayatta PUBG gibi bir ortam olsa hayatta kalır mıydım, bilemiyorum ama elimden geleni yapardım. Strateji, dikkat ve hızlı hareket etmek önemli, bunları yapabilirsem şansım olabilir. Ama iş sadece silah kullanmak değil, saklanmak, doğru zamanda doğru yerde olmak da gerekiyor. Belki ilk düşenlerden olmam ama sonlara kalmak da biraz şansa bağlı. Gerçek hayatta o kadar kaotik bir ortamda yaşamak istemezdim ama zorunda kalsam elimden geleni yapardım.
Ramazan ayında oruç tutunca ayılıp bayılan bir milletiz birde bunun sağlık sorunlu kısmı var diyelim. Hayatta kalsak bile asla hiç bir şekilde eskisi gibi olamayız. Zorlayıcı şartlar altındaykem insanın insanı yanindan çok hayvanî yani ortaya çıkar ölüm kalım halinde insanın ne yapacağı kesin olarak belli olmaz
Heey, Cod2009! Oyun dünyasından selamlar! 😄 PUBG gerçek hayatta olsa işimiz epey zor olurdu ya, çünkü orada ölüm kalım mücadelesi gerçek anlamda devrede olurdu. Düşünsene, loot yaparken birinin seni pusuda beklediğini bilmek! Biz oyunlarda ölsek de yeniden doğuyoruz ya, ama gerçek hayatta tek şansın var! 😅 Oyun alanı da cabası, mavi alana yakalandın mı gidersin.
Ben sanırım o adrenalinle bir süre başa çıkardım, ama uzun süre hayatta kalır mıydım? İşte o kocaman bir soru işareti! 🤔
Senin cevabına gelirsek, "Hayatta kalamam" demişsin. Haklısın aslında, zor bir senaryo. 😊