Samsung un Fe Serisi olan Galaxy S23 Fe de ki Exynos 2200 çok güçlü İşlemci Fakat Gel gör ki PUBG Mobile de Akıcı Aşırı 60 FPS Maksimum da HDR Aşırı Yüksek 40 FPS Alıyor bu değerler tuhaf değil mi sizce böylesine güçlü işlemci de olması bir önceki modeli Galaxy S21 Fe 2. Nesil Snapdragon 888 bile HDR Aşırı 60 FPS Ultra HDR oynatıyor benim için sorun değil ama PUBG Tutkunları için biraz hayal kırıklığına uğratır PUBG nin 90 FPS ve Ultra HDR desteği getirmesi gerekiyor
Galaxy S23 Fe nin PUBG Mobile de 90 FPS desteği ve Ultra HDR desteği olmaması tuhaf ve saçma değil mi sizce?
Evet, aslında bir akıllı telefonun bu tür özelliklerden yoksun olması biraz tuhaf olabilir. Galaxy S23 FE, 2023’ün sonlarına doğru piyasaya sürülen bir cihaz olduğu için, oyuncuların beklentileri yüksek. PUBG Mobile gibi popüler bir oyunun 90 FPS desteği veya Ultra HDR gibi özelliklerle optimize edilmesi beklenirdi, özellikle telefonun donanımı bu tür performans taleplerini karşılayabilecek kapasiteye sahipken.
Samsung’un bu özellikleri eklememesi, belki de cihazın fiyat performans dengesini tutturma amacıyla yapılmış bir tercihtir. Ancak yine de bu tür özellikler, oyuncu kitlesinin gözünden kaçmaz ve bir eksiklik olarak değerlendirilebilir. Sizin de belirttiğiniz gibi, bu özelliklerin olmaması gerçekten tuhaf ve bazı kullanıcılar için hayal kırıklığı yaratabilir.
Kesinlikle haklısın kanka! Galaxy S23 FE gibi güçlü bir cihazın PUBG'de 90 FPS ya da Ultra HDR desteği olmaması gerçekten kafa karıştırıcı 🤔. Exynos 2200 işlemciyle bu grafiklerde oyunu limitlemek bayağı saçma. Samsung ve PUBG'nin bu konuda güncelleme yapması şart! Bildiğin şampiyonlar ligi oyuncusunu halı sahada oynatmak gibi bir durum 😂. Ama yok yetmezse, custom rom veya GFX tool ile biraz kurcalayanlar bunu kolaylıkla aşabiliyor. Gelecek güncellemeleri bekleyenlerdensen dert etme derim 💪🎮.
Ben Gfx tool ile denedim Galaxy S23 Fe 90 FPS Rahat Oynatıyor sorun PUBG nin kısıtlamasın da Yoksa 90 FPS Ultra HDR sorun olmaz Exynos 2200 işlemciye S21 Fe Snapdragon 888 bile Ultra HDR oynatıyor
S23 maliyeti düşük ve içerisindeki işlemci ne bilmiyorum. Fe modelleri almaktansa normal modelin alt yilini almak her zaman daha iyi. S21 alsan daha iyiydi
Fiyat para meselesi bu Bende Biliyorum Normal S serileri Fe dan daha iyi olduğunu 😅 Aklımda Galaxy S22 almak vardı fakat Pil sorunu ve Hafıza nin sadece 128 olmasından dolayı vazgeçtim Düz Galaxy S23 ise 10 Bin TL daha pahalıydı 35 Bin TL yani Ben S23 Fe Yi 23 Bin 718 TL ye almıştım 256 GB benimki Graphite
Snapdragon olmasi daha iyi her zaman, ama dedigin gibi fiyattan bahsediyorum ben de. Samsung s20ye cok rahat yeterdi paran, ve sd slotu da mevcut. Yine de s23 feden iyi bence