oyun satın almak, oyun içindeki envanterleri almak vb. Artık birçok oyun p2w oldu
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
13Cevap
1 yılYok ben kaç para yatırdım Allah bilir belki enayiyim ama seviyorum eğlenceli oluyor şuana kadar yaklaşık 55-60k yatirmisimdir
115 Yorumla
Soran1 yılwow.. ama insanın yatırdıkça yatırası geliyor, anlıyorum sizi 🙂
- 1 yıl
Sende mi cok yatırdın Allah yardımcımız olsun
Soran1 yıl50 yi bulmadım henüz ama toplam 2 - 5 bini bulmuştur şimdilik. 9 ay önce başladım oyuna para yatırmaya
- 1 yıl
Ahh ya çok kötü zarar hangilerine yatırdın
Soran1 yılBen sadece pubg de yatırdım ama nişanlım sınır tanımaz gibi biraz. Pubg ye para yatırıyor, steam de oyunlar almalar falan aman Allahım 🥲
- 1 yıl
Senin nişanlıda para var o zaman abla 🙂
Soran1 yılvar tamam ama oyuna bu kadar harcaması pek iyi de değil : ) Kendine engel olamıyormuş oyuna yatırım yaparken, öyle diyor
- 1 yıl
Valla büyük sıkıntı ya kafayı yer dağa taşa çıkar aman dikkat et param bitti diye intihara teşebbüs etmesin Allah korusun fşmcmfs
Soran1 yılgtwudwıxkkewnkx Allah korusun yahu whzjaj Evlenince dizginlerim ben onu inşallah 🥲
- 1 yıl
Ne iş yapıyor enişte
Soran1 yılEğitim alıyor komando olacakmış 🥲 Asker eşi olmak istemiyorum ama ben, bir süre yapıp bırakırım senin için dedi
- 1 yıl
Anladım uzak kalırsın diye asker eşi olmak istemiyorsun galiba ama paraya para demezsin mutlu huzurlu yaşar gidersin inşallah
Soran1 yılHem uzaklık, hem zorluk, tehlikeler.. Vatan için can fefa fakat, yani ben de zaten panik atak var geçen gün bütün gün ulaşamadım diye aklım gitmişti güvende olduğunu bildiğim hâlde.. O da para yönşmden bakarak sıksan dişini aslında sana cenneti yaşatırım diyor ama, bana ağır gelir asker eşi olmak yoksa parası güzel.. Para gelir gider de onun gibi birini bulamam bir daha ben
- 1 yıl
Vaaay bee ağlayasım geldi ne hayatlar var ulan Allah ayağına taş değdirmesin reisin
Soran1 yılAmin inşallah 🥹
1 yıl😂😂 knight online ağzımıza etti
Ne paralar harcadık11 Yorumla
Soran1 yılGeçmiş olsun : )
1 yılSaçma değil çünkü hepsini paralıya çevirmişler en pohtan oyunları bile
10 Yorumla
1 yılZevk aldığın birşeye para vermekte sakınca yok. Aşırıya kaçmamak kaydı ile tabi ki.
10 Yorumla
1 yılher şey sanal ortamda her şey zevk bence saçma değil
10 Yorumla
1 yılOyle normal para istemiyorlar ki kanimizi emiyorlar kansizlar
10 YorumlaHani para senin ya kime ne?
140 Yorumla
Soran1 yılSoruyu genel olarak sordum aslında 🙂
Soran1 yılHee, anladım 😅 Aslında ben yatırıyorum da bazen oyunu bırakasım gelince boşuna falan diyorum ama oyunu bırakmadığım içinde yine yatırıyorum : )
Soran1 yılahahsjwjsjs çok gaza geldim şimdi oyuna girip para yatırasım var 😂😂
Soran1 yılPubg ajdjskdksk
Soran1 yılMaalesef jwkzkwls yook bende ne arar pc 😂 İçim gidiyor var ya, evlenir evlenmez sistem kurmak istiyorum bir odaya sadece oyun için : )
Soran1 yılfwgxywuekld yaparım yalan yok, nişanlım aradığında aşkım dur maç bitsin dönücem diyorum, bazen o da yapıyor anlaşıp gidiyoruz böyle 😂😂 ama alıp kuracak ortamım yok şu an 🥲
Soran1 yılvalla üzülürüm ama elimden bi şey gelmiyor 🥲
Soran1 yılBeyaz mııı 🙂 Ben aslında siyah düşündüm hayalimde ama beyaz da şık duruyor gibi şimdi 🫢
Soran1 yıluuu, aldım detayları 😂😂 Ya keşke yarın evlensem gerçekten hayalim çünkü 😂
Soran1 yılahahhs askeri eğitimi var onu bekliyoruz, daha nikah tarihi falan da almadık 🥲
Soran1 yılYo bedelli değil : ) Komando eğitimi alıyor son 1,5 ay kaldı inşallah : )
Soran1 yılghxdjxks Kolay gelsin komutanım (selam verdim farz edin, emoji bulamadım 😂) Şimdi telefonda konuşurken her komutan geliyor kapatmam lazım dediğinde istemsizce bu sohbet gelecek aklıma 😂😂
- 1 yıl
Yapma biz burada insan yemiyoruz yani elbette sevdikleri ile konuşacaklar moral olsun diye dldlldldl senin gibi birine sahip olduğu için ne kadar şanslı olduğunun umarım farkındadır… burada bir sürü genç sadece askere geldiği için sevgilileri nişanlıları tarafından terk ediliyor ya da aldatılıyor…. Kendilerine bir şey yapmasınlar diye başlarında bekliyoruz haftalarca… umarım mutlu bir evliliğiniz olur ☺️ be unutma sistem beyaz olucak sklslsldl
Soran1 yılYok komutanım o niyetle söylemedim, espri benim ki 😂 Kızmayın ama ben aslında panik atağı olan biri olduğum için gitmemesi konusunda çok ısrarcı davrandım aylarca, sağlık testinde ufak bi sorun çıkmıştı sonra tamam iptal ettim dedi birkaç ay eski iş yerinde devam etti ama o arada meğer o problemi düzeltmiş ve yeniden yazılmış haberim yok. Gideceği günden bir hafta önce öğrendim ben, sürekli düşünüp stres olursun diye söylemedim demişti. Madem bu kadar çabalıyorsun benim isteyişimi boş ver içindeki hevesi kursağında bırakmak istemiyorum rahatlıkla gidebilirsin dedim 🥲 Asker olmayı çook fazla istiyordu çünkü : ) Şimdi güvende olduğunu bilsem de bazen yarım gün haber alamayınca panik yapıyorum hastalık yüzünden. Ona bi şey olursa gerçekten kendime gelemem ben çünkü 🥲 Sırf orada zaten eğitim görüyor ben tarafından baskılanıyor gibi hissetmesin diye trip atmıyorum aylardır 😂😂
Dediğiniz durumdan bende tedirgindim, hani eğitime giderse psikolojisini kaldırabilir mi acaba ilişkimiz zedelenir mi diye korkuyordum ama çok şükür kazasız belasız atlatıyoruz inşallah bu süreci. Allah oradakilere de size de zorluk göstermesin ayağınıza taş değmesin, bahsettiğiniz duruma gelenlere de sabır versin başka ne diyebilirim bilmiyorum çok zor bi durum.. 🙏🏻
Unutur muyum rüyalarıma girdi 😂😂- 1 yıl
Anlıyorum elbette neden söylediğini merak etme 😌 Bunu buradaki çocuklara anlatıyorum çoğu zaman sizinkine benzer şeyleri… bak böyleleri de var sizinde olur umutsuz olmayın yaşadığınız sürece umut vardır her zaman sizin için yazılan size ulaşır…. Gibi o kadar çok telkin ettim ki gençleri ve etmeye de devam ediyorum kendi hayatım olduğunu unuttum Arada…. Onların yaşlarında yaşadıklarım geliyor aklıma genç oldukları için çabuk umutları yıkılıyor tekrar gün doğmayacakmış gibi sanki hayat bitmiş gibi davranıyorlar… nişanlını da anlıyorum toplumda asker olmayana iyi gözle bakmazlar bilirsin üzerindeki stresi çok iyi anlıyorum
Soran1 yılSanırım en çok da, genç yaşımda böyle bi şey başıma geldi, bi daha güzel şeyler olamaz hayatımda yaşım gidiyor düşünüyorsa bilmem kaç yaşında evlilik olacak yaşlanıcam vs.. hayata geç kalacaklarından korkuyorlar ki dışarıdan bakınca doğal duruyor bu korku. Komutanlar bana hep çok sert adamlar gibi gelirdi ama öyle değillermiş ön yargılarım kırıldı biraz teşekkür ederim size 🙃 Sizlerinde bi hayatı var tabii ki ama göz göre göre yaşadıklarınızı yaşayan birilerini görünce kayıtsız kalamıyor insan, ve durumları eğitimlerini de etkiliyor ister istemez. Siz daha iyi bilirsiniz.. Size de geçmişiniz için geçmiş olsun : ) Kolay değil gerçekten eğitim almak da, eğitim vermek de
Bu arada toplumda o tarz bi yargı olduğunu bilmiyordum ben, sizden öğreniyorum..- 1 yıl
Öncelikle hem sivil olduğun için hemde bir hanımefendi olduğun için kibar olmalıyım zaten bu insanın kendini yetiştirmesinden gelen bir durum diğer yandan içeride olanlara ve nişanlına belli etme iki Güleryüz gösterince şımarıyorlar ksksmdksldfkmf he bide yaşın kaç ki hayata geç kaldığını düşünüyorsun ben 11 yıllık sevdiğim kızı teğmen rütbesi takıldığı gün törende 2000 kişinin önünde düğün davetiyesini alarak evlendiğini öğrendim… ağlamamak için kendimi zor tutmuştum şimdi 27 yaşındayım ama hala yeni biri çıkar umuduyla yaşıyorum 🥹
Soran1 yılÇok kötü ya 🥺 Çok üzüldüm adınıza geçmiş olsun 🥺
Yok belli etmem gardını indirmesin, orada nasıl alışıyorsa dışarıda da öyle olsun gwhxhsdhdjxj Demek istediğim, eğitim verdiğiniz askerlere karşı tutumunuz yani. İyi hissetsinler diye elinizden geleni yapmanız vb şeyler 🙂 Ben 22 yaşındayım ama kendim için değil genel oradakiler için söyledim. Biliyorum büyüklerde var tabii ama geneli genç sanıyorum ki, o yönden
Eminim çok daha iyi insanlarla karşılaşacaksınızdır 🥹- 1 yıl
Oyun muhabbetinden buraya kadar gelmesini beklemiyordum sohbetin 😅 ama diğer yandan çok iyi geldi cidden ne kadar dert dinleyip gençlere çözüm bulsam da sıra bize gelince dert anlatacak ya da dinleyecek insan bulamıyoruz 🥹 hayat ne getirir bilmem benimde hayalimde bu şekilde olmak yoktu buralara gelmek ve bunları yaşamak biraz hayatın cilvesi oldu ama iyi ki oldu yoksa asla bugünkü ağır başlı ve anlayışlı ben olamayacaktım muhtemelen
Soran1 yılBende beklemiyordum 😂
Sizde haklısınız : ( İnsan bazen sadece konuşmak istiyor hani anlaşılmadığını bilse bile öyle bi an geliyor ki sadece ben konuşayım sen dinle moduna girebiliyoruz. Öyle anlarda kimseyi bulamamak zor bi his maalesef.. Kimse kendi için kötü şeyler hayal etmez kimse hayatı kötü gitsin istemez tabii ki, bazı şeyler bizim elimizde olmadan gelişiyor bize sadece izlemek ayak uydurmak düşüyor, hayattaki rolümüz sıfırlanıyor bazı anlarda. Zaten çoğu iyi günün eşi dostunu da bu anlarda fark ediyoruz daha ağır geliyor. Dediğiniz gibi belki de şimdi ki insan olamayacaktınız bu da hayatın bi cilvesi..
Öldürmeyen acı güçlendirir derler. : )- 1 yıl
Her şey için teşekkürler bu güzel sohbet olsun anlayışın olsun umarım hep mutlu olursunuz dışarıdan gelen o sizi üzecek yorumlara veya uzanan dillere aldırış etmeden birbirinize sıkı sıkı sarılıp mutlu bir yuva kurmaya odaklanın insanlar haset ve kıskançtır sen mutluluğuna odaklan… kendi adıma evliliğinizde ve ileriki hayatınızda mutluluklar dilerim ☺️☺️
Soran1 yılRica ederim, çok güzel ve değerli şeyler söyledikleriniz. Bu kadar ince dileklerde bulunduğunuz için ve açık kapı bıraktığınız için ben teşekkür ederim 😊
- 1 yıl
Alışkanlık oldu dert dinlemek ve çözmek 😅 burada gördüklerinden sonra dışarıdaki insanların o boş kavga küfür kıyamet hayatları çok anlamsız geliyor trafikte yol vermedi diye kavga edenler gücü kadına yetenler yemeğin tuzu az oldu diye eşini dövenler garibanın parasına göz dikenler fırsatçılar aklına ne gelirse hayattan bir nebze anlam almamış o boş insanların mahvettikleri hayatları düzeltmek mümkünse bir nebze umut olmak için insanları dinler konuşur ve Umut veririm…. Çözülemeyecek sıkıntı yoktur benim için 🥹 sizlere ne kadar imkansız gelse de…. Para bulunur - umut verilir - dert dinlenir —- aşk…. O konuda bir şey demiyorum çünkü tekrar aşık olamıyorum 🥲
Soran1 yılAslında evet, birçok insan gerçekten gereksiz kavga edip olay çıkarıyor. Cidden şöyle bi bakınca o kadar anlamsız iki günlük dünyada o kadar boş dertler var ki gözlerde büyütülen.. Hatta en açık örneği de bu site sanırım 😂 O kadar boş ki dertler falan 🥲 Siz diplomasız terapistsiniz sanki 🙃 Yaptığınız şey gerçekten güzel, bende mümkün olduğunca ciddi sorunları olan insanlara yardım etmeye destek olmaya çalışıyorum. Gerçekten değerli tepkiler bu tür şeyler çünkü neredeyse gerçekten yardımcı olmak isteyen kimseler kalmadı..
Gönül aşka küsmez ama : ) Doğru kişi olduğuna inandıktan sonra her şey olur. Aslında aşk değil bence, kalıcı olan bize aşk diye tanımlatılan şey sevgi.. Birini sevince zarar gelsin kırılsın üzülsün istemeyiz. Sevgi saygı yoğunlaştıkça o kişiyi kaybedesimiz gelmez, bi de bu hisler karşı cinse yoğunlaşıyorsa buna da aşk demeye başlarız. Bence aşk bu kadar yoğun hisler için ufak, hafif bir kelime : )- 1 yıl
Aslında bütün bunları onun için yapmıştım biliyor musun… herşeyi hazırlamıştım evlenmeseydi…. Kendime Ev açmıştım kira değil direk benim - arabası- hayat garantisi - işi - zor zamanlar için hayat sonuna kadar yetecek maddiyat hani normal şartlarda tüm bunları bir gün onunla evleniriz diye ayarlamıştım… diğer yandan o olmasaydı kendim için bu kadar çabalar mıydım bilmiyom hani bugün işi bıraksam ölene kadar bir şey yapmama gerek yok o derece hazırlamıştım her şeyi 😅 sonra o gidince hepsi olduğu yerde kaldı ama dokunasım bile gelmedi onca şeye şimdi kimi böyle bir hayata alıcam diye düşünüyorum sadece 😔
Soran1 yılAnlayabiliyorum.. Benim bi arkadaşım var, erkek. Asker değildi ama kendince çabalayıp ev almıştı, kredi vb çekmeden akraba aile borcuyla farklı şehire taşınıp o eve bi de eşyalar aldı nişanlıydı çünkü, nişanlısı bir süre o evde yaşa sonra evlenince beraber oturalım demişti. Aşırı umutlu ve mutluydu normalde de enerjikti falan ama.. düğüne son birkaç ay kala aldatıldığını öğrendi, zaten okb ve panik atağı vardı bi süre kendine gelemedi ağır geçirdi süreci. Sonra arkadaş grubumuzdan bi kız çocuğa açıldı, bi süre naza bindiyse de kabul etti daha sonra. Uzun süredir tanıştıkları için sevgililiği çok uzatmayıp söz falan yaptılar şimdilik. Olunca ne olacağı, neyin nereden geleceği belli olmuyor. Bi arkadaşım daha var, sevgilisi sorunlarım var ara verelim dedi bir yıl uzak kaldılar ama kötü şekilde değil hani. Geçen hafta mı ne tekrar konuşmaya başladılar falan tekrar beraberler şu an ve mutlular, memnunlar.. Sizde bilirsiniz ki hayatta neyin ne olacağını bilemeyiz, her an her şey olabilir. Umut kesilmez kesilmemeli, umarım karşınıza yaptığınız her şeyi hak edecek ve size değer verecek biri çıkar 🙂
- 1 yıl
Herkese umut olup kendime olamamam ne kadar garip dimi 😅Pekala bu konuşma KS standartları için fazla kaliteli ve destekleyici oldu 🥲 her şey için teşekkür ederim anlayışın ve farklı bakış açın için umarım bir gün daha mutlu konulardan konuşmak nasip olur 🥹 ve önceden de dediğim gibi her zaman yazabilirsin…. Unutmadan takip etmeden mesaj atılmıyor bende hani aklında bulunsun kendine çok iyi bak ve hep mutlu ol 🙃
Soran1 yılTerzi kendi söküğünü dikemez diyorlar artık ne kadar doğru bilemeyeceğim ") Ve evet bu ortama fazla kaçar bu sohbet 😂
Ben teşekkür ederim efendim, umarım hayatınız istediğiniz gibi ilerler. Sizde hep mutlu huzurlu olun inşallah. Hâlâ yaşıyorsak, yaşamamız gereken şeyler vardır bunu unutmamak gerek. 🙃
- Gamer konusunda 423 cevap paylaştı.
1 yılNe kadar verildiğine bağlı
10 Yorumla
1 yılYoo neden saçma olsun
10 YorumlaDeğil
10 Yorumla
1 yılBana saçma geliyor
10 Yorumla
1 yılSacma
10 Yorumla
1 yılSaçma tabi
10 Yorumla
1 yılsaçma
10 Yorumla
1 yılen iyisi Minecraft
10 Yorumla
1 yılSaçma
10 Yorumla
Devamını Gör(1)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Lunéa, oyun dünyası da artık bambaşka bir boyut oldu, değil mi? 🎮 P2W (Pay-to-win) sistemi yüzünden çoğu kişi bu konuda kararsız. Ama şunu unutma: bir şeyi keyif almak için yapıyorsan ve bu sana mutluluk katıyorsa, kötü ya da saçma değil. 🌟 Kendini zorlamadan, bütçeni sarsmadan harcama yapıyorsan sorun yok.
Tıpkı sevdiğin bir filme gitmek, iyi bir yemeğe para vermek gibi düşün bunu. Eğer oyuna harcadığın para seni iyi hissettiriyorsa, zamanı eğlenerek geçiriyorsan değerdir. Ama toplumsal baskılara ya da sırf “herkes yapıyor” diye yapıyorsan, orada bir durup düşün derim. 💖 Unutma, en önemli şey senin için ne değerli olduğudur.
Keyifli oyunlar canım! 🌈✨