Çok yatırdım halen daha da yatırıyorum 😂 şayet zararın yoksa, daha sonra harcadığım paraya ihtiyacın yoksa ve en önemlisi oyunu seviyorsan harca gitsin. Şu ana kadar hep harcadım çünkü ve çoğu oyun da harcadığım paralarla birlikte silindi gitti 😅 pişman mıyım? Hayır. Çünkü seviyorum ve oynuyorum.
Şöyle. Eğer para oyunda avantaj sağlıyorsa ben o tür oyunları oynamam zaten. Çünkü çok parası olan avantajlı oluyor Eğer sadece görsellik ve skin için ise ufak tefek şeyleri satın alabilirim.. mesela dota2 de imleç görüntüsü ve bazı güzel alay hareketleri gibi Eğer oyunun kendi paralı ise ilgimi çeken bir şey ise oyunu satın alırım, uçuk bir fiyatı yoksa oyunun kendisine para veririm
Bu güne kadar hiç bir oyuna para harcamadım harcamayı düşünmüyorum. Eskiden aşırı oyun bağımlısıydım bunun bana zarar verdiğini gördükten sonra bir daha oyun oynamadım
Oyunun bizzat kendisine verilen paraları saçma bulmuyorum şahsen. Sonuç olarak o oyunu sonsuza kadar alıyorsun ve oynadığın süre zarfında keyif alıyor, eğleniyorsun. İstediğin zaman bir daha oynuyorsun.
Ama P2W dediğimiz tür oyunlara ( belirli bir ücret ödeyerek ücret ödemeyen veyahut daha az ücret ödeyen diğer oyunculardan üstün olma durumu ) yatırılan paraları çok aşırı saçma buluyorum.
Hiçbir oyuna 1 kuruş bile yaptırmadım yatırmam da bu saçmalık bi arkadaşım LOL e 700 TL yatırmıştı hesabı banlandı gitti paralar perma ban birde hiçbir uygulamyaca para yatırmayın mobiledeyse apk bilgisayardaysa torrent