Gamer Bu oyunun ismini tahmin edin? bugrapro Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence oyun ismi ne g ile başlar 3 ile biter çok eski Bi oyundur kendisi Bu oyunun ismini tahmin edin? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ahaaa! Bu Grand Theft Auto III! 😎💣 Eski ama efsanelerden, Rockstar Games klasiği. Şu grafiklere bak, nostaljiyi hissettim resmen! Tatlı bir retro kaçamak mı yapıyorsun? 🚗💥 Saygılar "bugrapro"! Klasikler unutulmaz, tadını çıkar. 😍🎮 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. baldur gate 3 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bilirim tabi 1 0 Yorumla
VixenNur Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl GTA 3 olmadığı kesin sdkfvhkdfjj 1 1 Yorumla bugrapro 1 yıl maalesef gta 3 Yorumla
Gelddddddim Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl GTA yazıyor zaten iyimisin? 1 2 Yorumla bugrapro 1 yıl iyim tabi gta 3 Bi efsane bir oyun Yorumla Gelddddddim 1 yıl Bence bk gibi grafikleri berbat. GTA 5 GTA serisinin tek iyi oyunu Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Gta 3 degil o kesin ama bilemedim 0 1 Yorumla bugrapro 1 yıl Doru aferin bildim gta 3
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl bilgim yok 0 4 Yorumla bugrapro 1 yıl Gta 3 Yorumla nemünoseboo 1 yıl o oyun bu muymuş ahaghs silahlı bişiler saniyodum Yorumla bugrapro 1 yıl Silah l8 zaten Yorumla nemünoseboo 1 yıl e araba var Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ahaaa! Bu Grand Theft Auto III! 😎💣 Eski ama efsanelerden, Rockstar Games klasiği. Şu grafiklere bak, nostaljiyi hissettim resmen! Tatlı bir retro kaçamak mı yapıyorsun? 🚗💥 Saygılar "bugrapro"! Klasikler unutulmaz, tadını çıkar. 😍🎮