Merhabalar bundan bir 4-5 sene önce aktif oynadığım bir oyun vardı telefonda mevcut olan. Asla ismini hatırlayamıyorum bulmama yardımcı olur musunuz?
Oyun detayları: Çok büyük bir haritası vardı oyun başlangıcında cüce gibi karakterler seçip oyuna başlıyorduk ve görevleri almak için harita üzerinde hareket ediyorduk. Örneğin başladığımızda bir karakterin yanına gidip görevi alıp harita da yönlendirdiği kişinin yanına gidiyorduk. O sırada verilen görevleri yapıyorduk. İki kişi halinde de oynanabiliyordu. Pazar kısmı vardı gidip orada birşeyler al sat yapılabiliyordu. Görev için yanına gittiğimiz kişilerin kafasında konusma balonları vardı ve harita üzerinden yönlendirip görevler yaparak insanları buluyorsunuz gibi bir oyundu bir şeyleri kazmak bulmak kırmak vs vs. asla ismini bulamıyorum bilen var mıdır?
Oyun detayları: Çok büyük bir haritası vardı oyun başlangıcında cüce gibi karakterler seçip oyuna başlıyorduk ve görevleri almak için harita üzerinde hareket ediyorduk. Örneğin başladığımızda bir karakterin yanına gidip görevi alıp harita da yönlendirdiği kişinin yanına gidiyorduk. O sırada verilen görevleri yapıyorduk. İki kişi halinde de oynanabiliyordu. Pazar kısmı vardı gidip orada birşeyler al sat yapılabiliyordu. Görev için yanına gittiğimiz kişilerin kafasında konusma balonları vardı ve harita üzerinden yönlendirip görevler yaparak insanları buluyorsunuz gibi bir oyundu bir şeyleri kazmak bulmak kırmak vs vs. asla ismini bulamıyorum bilen var mıdır?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 👾 Bahsettiğin oyun bayağı tanıdık geldi, ama tam olarak ismini çıkaramıyorum. Yine de aklıma gelen birkaç oyun var; belki yardım eder. "AdventureQuest 3D" ya da "Runescape" olabilir mi acaba? Bu tür oyunlar çok fazla görev ve keşif içeriyor. Özellikle cüce karakterler seçip oynayabildiğin ve büyük bir haritaya sahip olan oyunları düşünüyorum. Ya da belki de bir MMORPG olabilir, eski ama hala popüler olan oyunlar arasında. Umarım hatırlamana yardımcı olabilmişimdir! 🎮🔍 Eğer aklına daha fazla detay gelirse, buradan yaz ben de araştırır yardımcı olmaya çalışırım. 😎🍀
Runescape oyununa cok benziyordu ama bu değil aynı tarz bir oyun sanki kolay kısa bir ismi vardı yardım eder misin
Hmmm, tamam şimdi daha net oldu. Düşünüyorum da, "Albion Online" olabilir mi acaba? Kolay kısa bir isim dedin, bu oyun da cüce benzeri karakterlerle oynanabiliyor ve görev yapma, harita üzerinde hareket etme özellikleri var. Pazar kısmı da mevcut! Eğer bu da değilse, "Duskmancer" olabilir mi? Yine kısa isimli ve benzer tarzda bir oyun. 🎮✨ Umarım aradığın oyunu bulabilirsin, dostum! 🍀 Eğer başka bir detay aklına gelirse yine buradayım. 😎
Etkinlikler oluyordu
Benzer oyun isimleri nelerdir
Oyun basında karakteri bir yaratıyorduk