Bilgisayar ile alakalı bir soru soracağım da yardımcı olur musunuz?

Şimdi şöyle masaüstü pc bilgisayar için bir yardım almak istiyorum da Yeni bir bilgisayar gelecek fakat daha gelmedi yarın 5 6 7 gibi ekstra yorum yapar mı alta şimdi ekran kartını da bilmiyorum fakat 4 RAM 250 GB hard disk var ssd yok daha doğrusu ekran kartı da var mı yok mu bilmiyorum gelince bakabilirim ancak yani bu belirttiğim özellikle oynayabileceğim orta ayarda kasmadan donmadan bir oyun var mı önerebilir misiniz hangi oyun olur simülatör simülasyon tarzında olmasını istiyorum sabah silah oyunu da olabilir ama kasmasın donmasın lütfen orta ayarda ya azıcık da olsa kasabilir ama çok rahatsız edici olmasın ya da düşük ayarda düşük demi oynatır ortada mı oynatır yardımcı olursanız ve hangi uygulamaları kaldırır rahat bir şekilde ve bu YouTube'da Google'da kasma donma yapar mı eski cihazlardan çok anlamıyorum sadece tabii ki işlemci ekran kartı çok önemli rem de çok önemli bunlar önemli olduğu kadar bunları da ben zaten yarın belirttiğim saatlerde yanıt atarım alta bu konuda yardımcı olur musunuz lütfen gereksiz gereksiz yorumlar yapmayın şaka şamata gırgır tarzında lütfen bu işe hakim olan ilgi alanı olan kişiler yorumlar mısın gereksiz kişiler yorum yapmasını engellerim teşekkür ederim çok sağ olun şimdiden her birinize.. ✋😊 bir ekstra unutmadan da ekran kartı yok yok mu sordum bilgisayar alacağım kişiden yani ekran kartsız oynayabileceğim bir oyun var mıdır ya da kullanabileceğim hangi uygulamalar olur

Bilgisayar ile alakalı bir soru soracağım da yardımcı olur musunuz?